Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi zajedno,pješke,na konjima,motorima,bilo kako,samo da se NE ZABORAVI SREBRENICA!
Neka im je sa srećom da put prođe bez problema,svaka čast svim učesnicima.
Nikada da se ne zaboravi,ne zbog drugih vec zbog nas onih koji smo osjetili pusku,ruku,noz i cizmu monstruma koji su ovo uradili,nikada ne zaboravimo ko nam na ovaj svirep nacin napravi genocid nad nasom bracom i sestrama.
I ja bih rado išao da sam u mogućnosti... Svaka njima čast, još ako poste, stvarno su legende...
Ma ovaj "prljavi zapad" sto sada ne pljujete vasu propagandu Covjecanstvo se dijeli na LJUDE DOBRE VOLJE i ZLOTVORE RESPECT BIKERS
Highway To Hell
Kako da oprostim tugu da zaboravim,nocu se budim uvijek losi snovi i sto smo bolji moji snovi sve su gori :'(
I padoše nedužne žrtve zarad planova ludog Psihijatra i monstruma Generala. 8000 srca na silu prestade da kuca. Da postoji 8000 nivoa pakla ili dzehenema ni u jedan ne bi bilo mjesta za ljude koji zaklaše dijete na očima majke, koji zapališe djecu, strijeljaše 's leđa' mučki tolike živote. Za njih 'bog' otvori 8001 pakao (dzehenem) i polako ih tropa u njegove odaje jednog po jednog. Od tog pakla pobjeći neće, kao što pobjegoše mnogi od sudova Haških, nego ih vuče tama k sebi svakoga dana, dok ih ne uvuče u vječna ognjišta naj strašnije vatre. AKO BOG DA INŠALAH!
simpaticni su pravo. svijet za sebe:)
WWW.ljepotazdravlja.com/nagradna-igra Svi koji zele da osvoje 100 KM a sve sto treba je napisati clanak!!!!
Naprijed momci. :)
Svaka čast motoristi primjer ste!
Bravo motoristi!!!
Ponosan sam na cinjenicu sto je iz mog Bihaca potekla organizacija moto maratona, a pored toga i biciklistickog maratona, koji je postao vec tradicija!
ma pustite ove gluposti...kakva srebrenica kakvi bakraci...zivio nama djeda mraz...zivjelo bratstvo i jedinstvo sa bracom srbima...
K okice, uvjek se mora pojaviti neka budala. SaKuvao si tradiciju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)