Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je Amidža. A sad otpusti "PUNCA" i kupi par novih fudbalera.
@11111tayson Ne bi me čudilo i da proda zbog ovakve uprave. A kruže i priče da je Tan bio za to da se dovede Ješić. Hajd' sad budi pametan.
SVAKA CAST! Haj u'sput otpusti upravu i trenere iz kluba...da se prestanemo brinuti mozemo li pobjediti klubove iz sela i zaseoka brdovite nam BiH.
Uzmi NATRON kakvo SARAJEVO.
To utrpani. Svakako iz Maglaja dolazi najjača navijačka skupina Hordice Maglajske Zlice. Šalim se, svaka čast.
Sta ce covjek je gospodin!!
Sejina bronzana statua je bila skuplja!!! Moj Sejo bolje da si donirao pare nego tu glupost sto si napravio. Al nema veze takvi ste vi manijaci...
isplati dugove pa doniraj
lako je tudžim parama donirati
Sejo Brajlovic na apratima
Naš Jose će donirati 100.000 ćevapa (u kajmaku) i 48.000 pljeskavica samo za Maglaj. I naravno, ide statua u centru grada :)
Hvala mu, Bog ga nagradio, al zali Boze tih silnih donacija za nove uredaje kad 70% kadra u DZ Maglaj tu istu,savremenu,aparaturu ne zna koristit i opet pacijente salju u Tesanj ili Zenicu..
Hvala amidža
Neko dijeli sadaku, a neko skuplja sadaku ...
Priđi mu rikvercom da i tebi nešto udijeli.
popusi mu za marku ahhaahahah prodane dusee
Bravo!
Ulozio vise u dom zdravlja nego u sarajevo
Živa istina. Hahahahahahahahahahahahahahahahah
Hvala!