Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta ba ti pričaš Dragane??? Ti ko biva nemaš oraha u džepu. Haj sad reci raji koje auto ovziš i kako si ga stekao..., da nije slično onima što specijalci voze i da nekošta više od 170 000! ko biva ti u Mupu bio primjeran, ženske inspektore i policajke nisi htio niti da pozdraviš na hodniku, smatrajući ih nevrijednim bićima..Da ne pominjem da si djelio kafanski sto sa Zlajom i Željkom do neki dan, pa ti malo sujeta proradila, kad si shvatio da ti ističe rok trajanja! O čemu ba ti pričaš o Dragane Vikiću? Sve i da ništa od ovog nije istina, a tvrdim da jeste.., koji ćeš k..,a i ti Švabo na istoj strani sa Šajom i Keljemendijem??? Pa zar vi niste \"reprezenti pravde, povjerenja i sigurnosti\"???
aaaaaa sto se Srpska Demokratska Akcija uhvatila komentara na klixu,jeli ovo bolonterski ili vas placaju da pisete komentare omaldino sda, pa jeli vama iko moze valjati Vikic patriota, Ismir borac ,sportista momak prva liga. Kakako vas nije stid da sa SDS i SNSD ulazite u dogovore zbog sitnih interesa hajd moze se nekako progutati SNSD ali sa SDS?????????????
VIKIĆU, PRVO SI NAS TI SLAGAO PA SE ZA SITNE PARE PRODAO I PRIKLONUO KRIMINAKCU RADONCICU. MOZDA SI GA TI I IZVJESTAVAO STA SE SVE DESAVALO U PLICIJI PA JE SVOG DRUGA KELJMENDIJA NA VRIJEME UPOZORIO . A STA JE TEBI FALILO PATRIOTO DA ODES I U DOBRU PENZIJU , PA ZAR TI NISI ZA ZAPOSLJAVANJE MLADOG I SKOLOVANOG KADRA , ZA KOJEG SE ZALAZES DA OSTANE U BOSNI? KAKO CE OSTATI KAD TAKVI KAO TI ZAUZIMAJU IM MJESTA.TI PRVO RAZMISLI O SEBI PA KRITIKUJ DRUGE, CJENIM TVOJU BORBU U RATNOM VIHORU ZA BOSNU, ALI SAD SI JE TREBAO POKAZATI I NASTAVITI I DALJE PRAVIM PUTEM A NE PUTEM KOJI VODI U PROVALIJU. A SVI KOJI SU SA #DRZAVOM NEBODER\" ZAVRSIT CE U PROVALIJI,, PA CE SE POSLIJE KAJATI.
Dragan Vikic patoloski lazov je jako kvaran covjek. Znate li kako je njegova kcerka na listi SDP u Centru, a on se kandidovao za nacelnika iz reda SBB. Koji bi otac tako nesto svome djetetu uradio, pa sad zamislite sta je dobio za svoj prilazak Fahrinoj stranci. Kao drugo, veoma je ozbiljno pitanje njegovog znanja da bilo sta vodi, odnosno on nema nikakvo iskustvo bilo gdje. To sto je bio komandant specijalne jedinice u ratu, kad nije bio niti na jednoj liniji ili poslije rata kada za njegovog mandata nije uradjeno nista na bezbjednosti gradjana, samo nas cini jako zabrinutim. On ne moze voditi Opcinu Centar, jer bi je razvalio do temelja. Ako taj kvarnjak pobjedi, moze nas samo vratiti nazad u 92, kad se svercom rjesavalo sve. Objavite njegov imovinski karton, pa cete vidjeti da nema upisano auto od 200.000KM, kafic, dva stana, vikendicu na moru. Vikic je najobicniji lazov i najvazniji sam sebi. Kraj price.
nije mi jasno kako neko ima obraza da napada ovu LICNOST... kako su ofirni ovi SDP i SDA mikroorganizmi....samo naprijed Vikicu, ponesi zastavu Viikicu, građani ovog grada znaju ko je DRAGAN VIKIC, a vi kleptomani terbate se stidjeti svog lopovluka... bezobraznici jedni..sramota... al građani ce uskoro da pokazu sta misle o Vama (kleptomanima) i sta misle o nasem junaku Vikicu... Centar je uz tebe
nemozete me uplasiti ja zelim promijene Ja glasam za SBB
Svi koji su za rata bili u Sarajevu znaju istinu.Kazu da ni Vikicevo maslo nije za ramazana.Atek Buhine Kuce kod Viteza...Covjek cupa sebe kroz politiku nije FahruWQOIC
Naprijed Dragane Vikiću jbo ove šupke iz SDA što te blate znaju oni da ti ne mogu ništa na ulici pa se uvezali preko portala. Bećirević je se zaledio kad je čuo da si se kandidovao za načelnika i zna da gubi mjesto načelnika. Da si se kandidovao za predsjednika pobijedio bi jer si zaslužio to. naprijed Dragane do pobijede.
Samo naprijed Dragane rastijeraj bandu kao i prije 20 god što si uradio.
sram te bilo kolega sve si nas obruko ,
vikicu sram te bilo sram te bilo kojega sve si nas obruko sram te bilo prodo si se dzavolu za pare,
pu vikicu sram te bilo .valjda bi bilo normalno da ti hapsis takve kao fahro ti him organizujes obezbedzenja dok sastance sa keljemendijem i drugim narko bosovima dabogda ti djetetu i unucetu prodavali drogu
vikic je preso kod ovog kriminalca zbog velike love ima informacija da mu je dao 10 000 mjesecnu platu da mu organizuje obezbedzenje , jer se scepo upetljo sa opasnim ljudima i u opasne poslove pa nesmije da spava.
Šta je ovo ovolika gužva na ovom skupu :-) Dragane samo nam reci koliko imaš stanova i poslovnih prostora u strogom centru grada. Bio sam Dragane kod tvoje vikendice na Nišićima gdje imaš u dva komada ukupno 30 dunuma zemlje. i vikend naselje sa uličnom rasvjetom. JADNO MOJ DRAGANE ŠTA PRIČAŠ
Džabe tebi jarane, ne vjerujem ni jednoj toj stranci. Kad dođe stranka gdje budu mladi u velikom broju , za njih ću i da glasam. Jer jedino mladi znaju kroz šta prolaze. I jedino oni mogu i da promjene sve. Dok god nam stari, osigurani ljudi koji nemaju problema vode politiku neće od ove države ništa biti. SDA. SDP i ostala kompanija. Nosite se svi.
Sramota Vikiću, velika sramota od tebe. Sa kakvim si se ti banditima uhvatio u kolo. Zar te nije stid ove Bosne