Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha dobar si
Jarana svak ti cast! Javna imovina treba da bude cuvanija nego privatna! Puno hvala i dabogda ti se vratilo!
Kakvi populisticki potezi naplatit ces ti tih 20 maraka siguran sam samo u mnogo vecem izbosu na nekom tenderu
Ko se jos lozi na ovo…
Mi smo katastrofa koliko smo primitivni. Tacno kao da nevolimo svoju zemlju i kao da ne zelimo da je ljepsa, uspjesnija, naprednija. Katastrofa.
Podsjeca mali na Stanivukovica, on je ovako teatralne javne nastupe imao i ismijavao vlast, sve dok nije dobio konkretnu vlast... Al hajde, boli me briga, meni ni iz džepa ni u džep..
Raspisali su tender za to
Mozda vrata trebaju biti zatvorena?
Aferim! da hoće svako postupiti po pozitivnim primjerima, čuda bi se dešavala
Nebi me izmenadilo da je drasko
Koji glupson,to svako ima a hajd ko ima kamen🤣 Glumis Evropljanina🤣
Momka ne znam ali kreće malim koracima do dijela gdje će koračati kao ostali lopovi bez uvrede.Moje lično mišljenje je da se fakat baviš nebitni stvarima kao što je ovaj kamen.Mozda malo da se baciš na rad po opstinama odnos klijenta i radnika da ne varaju narod e to je nešta ovo kamen,asfalt,ivicnjaka itd.nesta konkretno druže.
Onda ti nisi svjestan da se godišnje upravo iz budzeta potrose milioni u ovoj Opcini, a milijarde u drzavi za projekte o kojim ja govorim. To odnos radnika i naroda je ovlast nacelnika i jedino sto ja mogu jeste da putem vijeca o tome govorim i na to ukazujem. Sto i radim, ocigledno ne razumijes sta je stranacko zaposljavanje i ko ga jedino moze zaustaviti. Ja sa ove pozicije ne mogu, ali ima jedan koji moze pa mu se obrati, ja te molim.
ovaj momak jedini i objavi lopovluk. gledaj mu profil na face.pa reci. pazi za novu gidinu 10 okacenih lampiona, nekih jelki u setalistu.neko fakturiso opcini 45 000. eto.
I ovaj željan publiciteta
arslane, arslane, koji si ti populista. Ako nemaš šta pametnije reći bolje ti je da šutiš#
Vidi, svako spram svojih mogucnosti. Ti ako mozes vise molim te uradi. Ja sam u sve ovo usao samostalno i iskreno, bez da sam trazio bilo kakvu korist za sebe. Zato i imam slobodu da svakom kazem sta mislim. Mozda mogu da pokrecem i druge teme, ali za to mi treba pomoc od tebe i ljudi poput tebe koji znaju sta je pametnije.
Potrajace 10 minuta dok ih bosnjo ne strpa u gepek. Nije kamen bezveze tu
Najbitnije je da to objavi jsvno i da se uslika. To je poenta svega.