Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ove papke iz sda treba pobit
Plate i naknade ce razmatrati kasnije, ali odlukom ce biti obuhvaceno retroaktivno povecanje ;)
DOBRO JE DA NISU PODIGLI PLATE, TREBA DA BUDEMO SRETNI!!! SADA KADA POVEĆAJU PDV-a SIGURNO ĆE TO BITI GLAVNA TEMA, POVEĆANJE PLATA I OSTALIH TROŠKOVA!!! SAMO NEKA NAROD, SJEDI KUĆI I GLEDA TE!!!
prepala se koalicija predvodjena sa SDA od narodnog bunta
E, u ovom maslu nisu samo SDA i SDP, ovdje sada odlučiju " sitne" stranke. Terba pročitati između redova. Sada se pojavljuju inati, pa frustrirani intelektualci, pa red onih koji i neznaju šta hoće, pa red "padobranaca" i na kraju predizborna kampanja. Sreća je da ovi "sitni" baš u prvim koracima prave krupne greške.
garant neki interni dogovor većinice u GV
cccc, prljava posla foteljaša
ma kakvog mi gradonačelnika imamo neka je nama Bog na pomoći xD
Šta i ovdjee bi vecina predvodjena sa SDA da povecava naknade i pausale????
zasto krivis samo zelene, kad ste i vi crveni isti kao i oni i imate jednak broj vijecnika.