Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj boju Nigerije da im kažemo da nije bio ofsajd
@SRBSKY ti Sarajevo mozes optuzivati samo zato sto nema fasizma u njemu ako si pristalica milosevica i tudjmana i nizasta vise,bosnjaci su uvijek bili i ostali antifasisti,islamska zajednica BiH se 1941 godine javno ogradila od nacizma i ustasha!
@SRBSKY to sto je tebi chetnistvo prirodno pa ti to izgleda kao fasizam je nesto sasvim drugo!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SMRT FASIZMU SLOBODA NARADU
Jes mislio reci NERADU, ono da slobodno ne radimo nista, pomalo maline i to je to?
Smrt komunizmu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kakve veze EU ima sa pobjedom nad fasizmom?
SMRT FAŠIMU! SLOBODA NARODU!
Sarajevo i Evrope, nigdje veze
Ljudi pusti te ih ne opterecuj te se ovom njihovom nacionalistickom provokacijom,samo im treba poslije ovoga soa otkaze urucivati po firmama i nema problema samo mirno i opusteno.Ne dozvolit im da rade u Sarajevu i svim nasim vecim gradovima polako ih treba pameti uciti po dzepu a onda zna se kamenjar i suma odakle su i dosli.
Ponestalo crkvi moneta pa im treba neki jak hit,stublic ce da pjeva o Blajburgu a Covic ce da udara kontrabas,pitam se sta Mile Ronhil kaze na sve to.
Prestsnite se vise zafrkavati sa vijecnicom
Sami da bulevaru mater! Nastavite
Živi simbol možda do 1992. Sad kada je Sarajevo monoetničan muslimanski grad baš i ne može se to reći...
europa je pobijedila fašizam...mi nismo.. mi smo dobili komunizam. Kada ćemo početi razlikovat zapadno europski i američki antifašizam i antifašizam SSSR-a i ekipa. Jedno je demokracija drugo je totaliram.
Ovi prizori Vijecnice su kao iz bajke. Doduse, i mostarski, Starog Mosta, ne zaostaju. Valjda ih neko cuva, da svu tu raskos boja pri raznim povodima jednog dana uokvirimo u vidu jedne lijepe turisticke zbirke. "Sva Ljubav Sarajeva"ili slucno.
Sutra viječnica u bojama Burkine Faso a Skaka naredio u srijedu u bojama Svetog Kristofora i Nevisa
e moji bosanci ja mislim da to trenutno nisu boje evrope,niti je 9 maja pobijedjen fasizam nego njegova vojska koja se ponovo regrutuje jeste li culi i jednog eu zvanicnikada se oglasio o misi fasistickim vojnicima jeste li vidjeli da su barem ,,zabrinutost,,pokazali za ijednu ulicu u lukavici i z mostaru ili skupovima koje vode blaskic i ostali presudjeni zlocinci ili okupljanja drazinih sljedbenika ja nisam
@fillozof07 i zato dignimo glas!
https://www.youtube.com/watch?v=_xT1aHlCXF8
Ove fašiste treba kulturno skinut ako to ne uspije onda TITOV čekić i srp u ruke ponovo uzet !!!
TRUDNA SAM SA BAKIROM IZETBEGOVICEM! SEKO jEB CU TI MRTVU MAJKU! JA SAM SAD BOSANSKA KRALJICA!!!!!!!!!