Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U strahu ste jer očekujete da će drugi učini ovu državu boljom za vas. Ne, to morate uraditi ili vi, ili niko.
Ovdje svi krive policiju i konakovica.. krivi su RODITELJI SANJINA SEFICA!!! Niko njih ne spominje- stoka
Sad se fol svi digli i nesto traze. Skidajte bagru koja vam je uvalila u ova govna 20 godina. Jos dva tri dana ce biti hajka i gotova i ova prica. Sta je bilo za onoga malog sto se bacio sa skole ? Nista, bila halabuka isto ko sad i na kraju od sake do lata. Niko niti je zatvoren niti ce odgovarati. Tesko roditeljima, njima vise nema njihove djece. A ovi sto sad nesto traze, malo su zakasnili.
OVE NA SLICI SE BORE KO CE PRVA U RED DA BUDE SLJEDECA. U REDU JE, DOGOVORICEMO SE SVE CE TE DOCI NA RED.
LOGICNO, KAO I UVIJEK U ZIVOTU. STA SAD SERETE " JA SAM SLJEDECI, JA SAM SLJEDECA" BLA BLA BLAJLAJLAHKAHJKLAAAAAAAAAAAAAAAAFUj
Mislim da je plavka zasluzila budzetsko mjesto :)
Prvo gradjanski neposluh. Ne slati djecu u skole u KS sve dok odgovorni ne budu ne smjenjeni vec otjerani sa svojih funkcija i dok onaj monstrum ne bude valjano procesuiran u BIH. Djeca nece mnogo propustiti,a mozemo ih otjerati sa funkcija.
Onu lijevu bih zgazio džabe
Pa i kriminalci su nečija djeca.Roditelji su najodgovorniji za nedjela i banditsko ponašanje svoje djece.Vlasti samo saniraju posljedice,uzrok ostaje netaknut.
svaka cast za ovo pismo roditelji
Joj ove plavke :)Ko nije pit'o nije ni dobio :D Koka sa Elidze :)