Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1. faza zavrsena. ihu hu hu!!! koliko je 1.faza dugacka volio bih znati je`l to onaj komadic CESTE od SARAJVA pa sjeverno? je`l to ona CESTA kud mlade SARAJLIJE testiraju machine? ma kakve li drskosti od te polito lopovije u tamnoplavim odijelima. predlazem da namjestite traktordziju DRNDIKA kao specijalnog savjetnika u \"komisiju za NISKOGRADNJU\". U drustvu sa DRNDOM bi POLITO LOPOVIJA (sarajska) imala bar koga pokazati prstom a on se nikoga ne boji. kad svecano pocinje 2. faza? tko li ce prerezati crvenu vrpcu kad masine krenu u proboj, vrlo me zanima? koji li ce tada IZBORI biti na redu? tokovi novca me ne zanimaju jer sam uvjerenja da sve tece po planu i zakonu, garant. kad ce zadnja faza od 30km doci na red i sa kojim rednim brojem i to me ne zanima mene zanima kad ce ta POLITO SUGAVA VLASTELA poceti (ako ikada) brinuti za zivote BOSNJACKOGA jada u 49% b i h. pfuj GADOVI sa i bez RAZVOJNIH PROGRAMA
koji pomak u pm!!! koji napredak u izgradnji koridora 5C!!! oni bi \"trebali\" danas da razmotre inicijativu za vođenje pregovora radi zaključivanja ugovora?! kakva je to vijest? nije vrijedno spomena. koga oni prave budalom? pišite o koridoru 5c tek kad krene izgradnja ozbiljna kao u Hrvatskoj što je bilo!
@nuky...zaduzuju se u ime naroda ,i tim parama kupuju firme po Bosni koje se privatizuju ,kako je to opasno u tvoje ime se zaduzuje neko , gledamo svojim ocima ,i potomke vam unistavaju (zaduzuju)....!
Koje druge faze? Majko mila zar potrošiše pare od prve a ne napraviše ništa. Ja ironije, slovenac Suljo pokrao bosanca Muju.