Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POPIS BEZ NACIONALNIH I VJERSKIH PREDZNAKA. MI SMO SVI BOSANCI I HERCEGOVCI. KOME SE NESVIDJA ON JE NACIONALNI ILI DRZAVNI NEPRIJATELJ. DOBRI NAROD BOSANSKI NE POSTIVA ZAJEDNICE NASTALE NA KLANJU I GENOCIDU. SAMO SABUR AND GART. BOSANCI NEMOJTE SE DATI ISPROVOCIRATI, NEPRIJATELJ CE SE ODBITI OD NAS KAO I UVJEK. ONI HOCE DA NAS NAPRAVE LJUTIMA. LJUT I LUD SLICNO AKO NE I ISTO. CAO.
Popis, popis nego sta ova situacija samo zemlju vodi u propast mora neko da bude zaposlen negdje samo zato sto pripada nekoj od tri nacije a dal on zna raditi, to nije vazno SAD bi propale na tom principu a kamo li ova nasa bijedna zemljica
J...š popis. Šta će on nekome značiti, da se izbroje krvna zrnca i da se zna ko je sada gdje \"većina\". Jer o tome se radi, zar ne, ne o tome da nekoga zanimaju drugi podaci. Zna se kome odgovara popis, jer ne treba nikome.
sto li se srbi zure popis stanovnistva,hocel dozvolit drzava da etnicko ciscenje Bosnjaka Muslimana bude sada definitivno efikasno i put ka etnicki cistoj genocidnoj tvorevini buducoj drzavi velike srbije???nema popisa stanovnistva dok genocidna tvorevina rs postoji!