Komentari (228)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Neumu sam špic sezone! Nakon grafita dobrodošlice o kojima je i Klix pisao, u ovom ljetovalištu je trenutno više domačih nego gostiju. Brodovi neće doći ali ni gosti, pa vi opet pišite grafite "dobrodošlice".
Grafiti su špic primitivizma i gluposti, jer rezanje grane na kojoj sjede. Što se tiče ratnih brodova sve je OK. Radi se o turističkom mjestu, a procjena lokalne zajednice je da bi to bilo štetno. Samo neka se pozabave i sa prvim problemom.
poželjni ste u neumu samo tako ahahahahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
.............dakle, onda je to agresija turske na bih........
Nek odhebu barabari od europe više !!!!!!
" Barbari" neće doći u Neum, odnosno Europu! Neum, grad sa "europljanima" inače dočekuje svoje goste otvorenih srca, tradicionalnom dobrodošlicom u vidu grafita sa kojih se čitaju poruke ljubavi, mira i tolerancije. To je Europa na način naših susjeda i toliko o tome. Ipak, veoma je neracionalno slati takve poruke gostima (negostoljubiva Europa !!!) od kojih očekuju turističku žetvu. Veoma je jasno koja je struktura gostiju kad je Neum u vrijeme mjeseca Ramazana - prazan. Sa Vama gospodine "geographical" ne želim polemizirati jer se koristite vokabularom primjerenim barbarima, kako vi nazvaste turske mornare. Zbogom.
ma nisu oni nasi susjedi vec mala lokalna zajednica koja lagano propada u turistickom pogledu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dubrovniku ne smetaju turski hoteli i turske investicije ali lokalnoj zajednici u neumu smetaju :)
Vise bi novaca zaradili od turista da su pusteni brodovi ali eto....
Mogu ih bošnje primiti u svom moru,ali ga nemaju.Štet što presta poplava mogli su ploviti oko Zenice,ovako mora nemaju,jebiga to ti je to.E jada od naroda!
Medzede jedan poplava je pogodila i hrvate
mg74,konju glupi,pa bolje je toj zajednici bez lojavaca,vas ni vaše matee ne vole,a tek netko drugi.Jak ste narod kada vas ta mala zajednica jebe u to malo mozga.Jad i bijeda od naroda.Bravo za Neum.A za poplavu znam da je pogodila i Hrvate,ali neka je kad je oderala bošnje neka je.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kada citam pojedine komentare,komentatora kojima je svrha postojanja dobiti palac gore u znak podrske i odobravanja za komentar koji nema nikakvog osnova,forme i valjanosti osjetim tugu.Vecina bi prilikom registracije morala priloziti kopiju licne/osobne karte ali ne maloljetnicke da bi bili u prilici komentarisati o ozbiljnim temama,bez nacionalizma,fasizma,segregacije,psovanja itd
Kada citam pojedine komentare,komentatora kojima je svrha postojanja dobiti palac gore u znak podrske i odobravanja za komentar koji nema nikakvog osnova,forme i valjanosti osjetim tugu.Vecina bi prilikom registracije morala priloziti kopiju licne/osobne karte ali ne maloljetnicke da bi bili u prilici komentarisati o ozbiljnim temama,bez nacionalizma,fasizma,segregacije,psovanja itd
neka neka
@ kahva vrlo dobro pitanje! odgovor je jednostavan, ali "ono što je pred očima to se ne vidi"... prvo su došli turci, dekadentna turanska civilizacija koja nema ništa zajedničko sa tadašnjom razvijajućom se evropom... i, prelazak masa bosanaca, sljedbenika hrišćanske manihejske crkve bosanske, iz slabosti ali i iz koristoljublja, kasnije (18, 19. st.) izazvao je reakciju... ostatak bosanaca uspješno je obrađen decenijama dugim aktivnostima srpskih i hrvatskih popova, fratara, učitelja... i taj se proces naziva "dobrovoljno oktrojisanje"... zato danas imamo karikaturalnu tragediju od b-h: u njoj nema bosanaca, ali ima bosanskih srba, bosanskih hrvata, i bosanskih bošnjaka!!! ::)) ((::
kakva vijest! bosanci i hercegovci se bude... nakon otomansko-turskog 500-godišnjeg zuluma...
ne treba dozvolit vecim brodovima nigdje samo zagadjuju...... idi u tursku pa zagadjuj vojnim odpadom a ne ovo 12 km sto imamo
Neum je BiH a mustase mogu da ga sisaju i pokazuju pasos na granici ;)
E lojo lojavi,pa vi mora nit pameti imate.Mrš ćuke u kućicu.
Jedva cekam most, da sto manje mustasa prolazi kroz Neum, pa da i ono malo mustasa sto zivi u Neumu pocne da se iseljava u ljepu njihovu ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Djubrad ministarska, a da vam kakv krstaski brod doso pustili bi ste ga kroz neretvu da radi vjezbe. Smjenit sve i jednog lopova u ovim stolicama
živiš ti u krstaškoj evropi zato psst..ako ti se ne sviđa eno pustinje i kamila pa uživaj sa braćom
kada je neko GLUP to mu ne mozes objasniti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Turci ne spadaju u evropsku obitelj niti će ikad biti dobrodošli
a ti u tursku zajednicu
Jest turcima bitna ta europska obitelj, hajd sto imaju ekonomiju bolju od pola te obitelji al sto imaju politiku to je nevjerovatno jer niko ne moze da skonta na cijoj su strani, vamo suruju sa NATO-m a vamo srbima grade pola drzave, nas loze da smo njihovi a samo se doseljavaju i potenciraju tursko. oni su svjesni davno postali da ih ne zele u EU jer bi ulaskom igrali veoma vaznu ulogu u odlucivanju sto bi tesko palo najvise francuskoj sto ti pokazuje ova frka oko armena sto je bila.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Naravno ustaska posla.
pposljednji trzaji skutora...bi da nam napakoste, a ovo im je jedinstvena prilika
Jašta napakoste. Nisam znao da se izjednačavaš sa Turcima.. HEHE