Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
poserem se na vijeće ministara !
Poplava vas odnijela
Danas oni razmatraju ono sto su vidjeli preko neta i TV-a jer malo je koji od njih otisao u najugrozenija podrucja.
Bevanda je svoju nesposobnost iako dokazao jos ranije sad ju je samo potvrdio. Svako ko nije odregaovao na pravi nacin treba podinijeti ostavku
Vrlo brzo jer su sve pare pokrali i ide vanredno stanje jer neče biti love ni za plate ni penzije.
Vi ste gori od svih poplava, zemljotresa i suša zajedno...da Bog da vas Bosna odnijela daleko iz ove države pa da u miru proživimo ovo što je ostalo života...
Ova govna treba javno objesiti ispred BBI-a , kunem vam se da bih se ja prvi prijavio da budem dželat koji će im izmaći stolicu , bez imalo trunke griže savjesti !!! Govna smrdljiva , lopovska , nesposobna .. gorili u paklu dabogda !!!
Samo da Bevanda ne bude morao bjezati kroz prozore... Valjda se nece osjetiti ugrozenim... Pa ce onda odraditi svoj posao... Ali i to sumnjam, vjerovatno ce mu biti dosadno pa ce raditi samo reda radi...
Pomozi Bosni protiv Srbije i Hrvatske http://esimsecura.com/lan.14806/ Srbija je mnogo jaca od BiH, a i Hrvatska je nesto malo jaca, trenutno uspijevamo odbraniti sve regije Bosne i Hercegovine ali ne znamo dokle cemo to uspjeti ako nam se ne pridruze novi igraci. Potrebni su nam svi: dobri vojnici, ekonomisti, politicari, trgovci, novinari... u cemu god da ste dobri mozete pomoci u odbrani Bosne i Hercegovine od okupatora. Unaprijed hvala na odzivu.
Svi sada treba da se angazuju vise,pa tako i vijece ministara.ovo sve treba da se dobro ubrza i da se pokusamo izvuci na sto brzi nacin iz ovoga..
a duse drage kako mi je zao sto se moraju muciti i razmisljati o poplavama a njihov mozak nije bas toliko razvijen , pa smiluj te se ljudi nadoci ce i oni u " voznji "
prdimahovina od sjednice
Ma oni su gori od ovih poplava što su nam pogodile državu...
Nebi me zacudilo kad bi danas proglasili vanredno stanje..