Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ti pogledaš šta smo mi sve kroz rat i poslije njega jeli, dobro smo i živi uopšte... Ali zaista je strašno da mi tek sada, 18 godina od rata, prvi put ozbiljno ulazimo u proces zakonskih regulacija propisa o hrani i usklađujemo sa evropskim standardima.
Napokon da neko posveti pažnju i kvalitetu hrane koju konzumiramo. Dosta je bilo više uvoza svjetskog smeća koje niko ne želi, pa šalji u BiH!
Super, sad se nadajmo da ce se postovanjem ovih propisa malo smanjiti uvoz a povecati upotreba domacih prehrambenih artikala... Samo tako mozemo razvijati nasu proizvodnju... :)
Super stvar za nase proizvodace. Ovaj zakon obecava...
hvala Bogu, dosta su nama otpad slali