Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svako ko je u ovu temu upucen zna da su pismenu obavezu za ove iste reforme potpisali politicki lideri 2009. godine i da su za tu pismenu podrsku dobili 2,5 milijarde KM kredita MMF-a. Pare potrosene, narod protiv reformi koje su trazene i sad nakon 6 godina ponovo lideri trebaju isti papir potpisati, ali sad sa obavezom da ce se prvo obezbjediti da se kredit sa kamatom vrati. Al u medjuvremenu ce lesinari - novinari i dalje pisati ista sranja po principu ujutro ragib uvece nagib.
volio bih pojahat onu Vesnu Pusić i to Šešelju ušćorluk makar to nas koštalo da BiH nikad ne uđe u EUstašoidnu tvorevinu
"Oni pričaju o slobodi štampe, ali (racije) nemaju ništa sa time... Ne brinemo za to šta EU može da kaže, da li nas EU prihvata kao članice ili ne, nemamo takvih briga. Molim vas zadržite svoju mudrost za sebe", rekao je turski predsednik. Turska policija otpočela je juče operaciju hapšenja sledbenika Erdoganovog rivala, imama Gulena, izvršivši raciju u 13 gradova širom Turske, uključujući Istanbul, a više od 20 ljudi je uhapšeno, među njima novinari, izvršni direktori, producenti i televizijski pisci bliski Gulenu. Do hapšenja je došlo par dana posle donošenja zakona kojim je omogućeno da se privode osumnjičeni na osnovu "osnovane sumnje".
Veliki bijeli čovjek je klimnuo glavom i rekao "haugh".