Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada je Naser u pitanju onda je dobar i sud i tužilaštvo, licemjeri jadni.
Nisu vjerovali ni za Orica ni za Gotovinu.Ispade da se slazete s Srbima..Koja patetika
Na današnjem sastanku nene Srebrenice su donijele zaključak kojim odobravaju i podržavaju oslobađanje đenerala Momčila Perišića.Isto tako,Haškom tribunalu će poslati dopis kojim pod hitno traže oslobađanje generala Ratka Mladića i prvog Predsjednika Republike Srpske g-dina Radovana Karadžića.
Srbi ovo vam je kratko radovanje, ali okrivljujuća presuda Ratku(sraćku) i Karadžiću biće mnogo bolna za vas smrde, tada ćemo ponovo komentarisati..lol
Nema pero ali ima smrdljivi SRPKINJA sa BRABONJCIMA koliko hoces
JEL IMA IJEDNA BULA ILI NANA SA TRI RAZREDA OSNOVNE SKOLE SA PO TRI ZUBA U GLAVI, A DA NIJE KOMENTARISALA PRESUDU MEDJUNARODNOG SUDA U HAGU ???
Ovdje RealKomsiluk: Drug ja sam rodom iz Sarajeva. Morao sam izaci iz njega jer u po dvorista mi bio rov na Dobrinjskoj ulici zadnja tramvajska stanica prije Ilidze. Nekad su tu prave Sarajlije zivjele nebitno na vjeru itd. A danas sva ta ulica je puna doslja, pa cak i spitara ima. Gadi mi se!
sarajlije su uvijek otvarale vrata svima pa naravno i protjeranim u zadnjem ratu a ovi s.rbi sto su zivjeli u Sarajevu prije rata i onako nisu sarajlije oni su porjeklom iz istocne Hercegovine i druegih sela iz Crne Gore a zna se ko protjera narod , pokla i silova ko je zive spaljivao ! nismo MI , Bosnjaci nego Vi Divljaci pa vam takvim i nije mjesto u Sarajevu
pa vi hocete da bidete u pravu a sto je sa alijom,alijinim pajtasima ubilo se za kupusa.VOZDRA HERZOG IZ BRADINE HERCEGOVACKE
danas je podmukla laz o agresiji na bih definitivno sahranjena
ko zaboravi opet ga vlah podsjeti ! jer oni imaju samo jedan cilj a zna se sta je to ! tuzno ali istinito zato zaboraviti nesmijemo ni Srebrenicu ni Prijedor ni Sarajevo ni Focu ni Gorazde........... komsiji komsijski lijep odnos a imaj i svoj PONOS
KRAVICE SU LAZ SRPSKA KAO I SVE OSTALO GDJE SU DOKAZI OSIM SRPSKIH LAZI CIJELA NACIJA VAM JE LAZ JER TO JE VASE NAJACE ORUZIJE LAZ ! REPUBLIKO SMRDSKA GORITI CES SA SVOJIM SMRDIMA KAO STO NIKADA NISI!!!
P.O.K.A.R.A.M. TI SVE ŽIVO I MRTVO !!! ŠTA SU KRAVICE !!! TO NIJE DOKAZ
ZRTVOVATI CU MIR ZA ?NEZAVISNU? BOSNU". Ovako je OTAC NACIJE govorio 1991. Poceli su i u HAGU da razumijevaju uzroke rata.
Heroj Momčilo, Heroj general. Crknite dušmani.
ovo je dokaz da je zlocin nagraden !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U REPUBLICI SMRDSKOJ DANAS ZIVI GENOCIDAN NAROD 90%( bosanski srbi zato sto su sve pobili) i 10 % ostali !