Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad se spoje stecci i mlijecni put,onda znas da dobra trava :)
Nestvarno! Prelijepo! Hvala za ovako divne fotografije.
Što prihvatište islam? VALJDA SU NAŠLI NEŠTO NOVIJE I BOLJE!
Šalu na stranu veoma dobro i profesionalno urađen posao! Bravo Alane!
slike su odlične kao i ideja, čestitam
Malo doradio? HAHAHHAH!
magicno i predivno.
Gdje je uperen laser na jednoj od slika?
http://www.astronomija.co.rs/nauka/istorija/9060-astronomsko-tumaenje-najpoznatijeg-motiva-sa-steaka Orion i Supernova na stećcima?
Eno i deena, u mraku sjaji mu se celo, na njem' zensko odjelo i od sperme bijelo
''slike je malo doradio u photoshopu" hahahah
šta zna dijete šta je par milja :)
Predobre slike. Svaka čast momak, izuzev ove druge ne znam šta je htio postići :D Moram se vala učlaniti kod ovih.
Koliko vidim na drugoj slici je laserski šarano da se istakne stećak, a drugi laser je uperen prema Orionu. A kakva je veza između stećaka i sazviježđa Oriona? Pa evo linka: http://astronomija.co.rs/nauka/istorija/9060-astronomsko-tumaenje-najpoznatijeg-motiva-sa-steaka
Da, a vrlo vjerovatno da je onaj krug iznad lovca na Stećku eksplozija Supernove iz 1054. Nasi preci su pratili i astronomiju ....
Zeleni Disko Stećak!
Dokaz da su Dejčići stariji od Amerike!
A jest tesko biti stariji od SAD-a.. By the way Amerika je kontinent a Sjedinjene Americke Drzave na to si mislio zar ne ?
Kako misliš Amerika kontinent?