Mijenjamo dijabetes
3

"Vesela nedjelja" danas u Domu mladih u Sarajevu

FENA
Foto: Arhiv
Foto: Arhiv
Kompanija Tropik u suradnji s kompanijom Novo Nordisk organizirat će u nedjelju u Domu mladih Skenderija "Veselu nedjelju", te sloganom "Mijenjamo dijabetes" skrenuti pažnju na važnost zdrave prehrane i fizičke aktivnosti, te na problem dijabetesa kod djece i odraslih u BiH.

Glavni događaj Novo Nordisk "Vesele nedjelje" bit će interaktivna predstava "Troko nas uči o zdravoj prehrani". Tako će Mladen Jeličić Troko, uz pomoć djece koja će igrati sastojke za kuhanje i priloge, pripremati zdravi ručak i skrenuti pažnju na namirnie koje su zdrave za prehranu djece dijabetičara.

Članice Aerobik kluba Athena predvođene instruktoricom Elmom Višo, uz pomoć kostimiranih likova Tropik event tima Fifi, Jagodicom Bobicom, Ben tenom i profesorom Baltazarom, djeci i roditeljima skrenut će pažnju na važnost svakodnevne fizičke aktivnosti. Učinit će to zumba plesom u kojem će sudjelovati svi posjetitelji bez obzira na dob ili spol.

Tokom "Vesele nedjelje" mališani će imati priliku da uče o zdravoj prehrani i važnosti fizičke aktivnosti, te da se sjajno zabave i osvoje nagrade uz niz posebno pripremljenih radionica Novo Nordisk i Tropik event tima.

-"Ulaznice sačuvajte jer će svi posjetitelji sudjelovati u nagradnoj igri Tropik i Novo Nordisk u kojoj mogu osvojiti poklon pakete. Ulaznice vrijede i kao vaučer za popust pri kupovini ulaznice na bazene Termalne rivijere Ilidža u periodu od mjesec dana nakon 'Vesele nedjelje"', poručuju posjetiocima ove manifestacije iz kompanije "Tropik".

Interaktivni događaj za djecu i obitelj "Vesela nedjelja" bit će održana od 11 do 14 sati u Domu mladih Skenderija u Sarajevu.