Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVA TOKIC SIGURNO OD ONOG GROBARA DOMOVA ZDRAVLJA TOKICA NEKO ILI? DEFINITIVNO MORAS BITI SPECIJALAN COVJEK DA SJEDIS SA OVIM LJUDIMA I COVJEK SA POSEBNIM REFERENCAMA I PREPORUKAMA.
@Lostframe,mislis da ce dozvoliti komentare...ja sumLJam.
Jao jao niko iz Sarajeva nije izasao ima i decenija, jadni mi ako se Bosnjaci nastave brati u Sarajevu a ne Mostaru ili Doboju. p.s. Reci onom konobaru da ponese dvije duze :D
...najkrezaviji i siromasniji medju nama najsladje bira ovakve...
narod je sam od sebe pokvaren, prevaranti i lopovi na svakom cosku pa zar je cudo sto su lopovi i u vlasti. Nisu politicari naucili doktore da budu korunpirani vec narod koji im nosi poklone pa sad ocekuju od svakog.
Zar bi bilo korupcije u zdravstvu, skolstvu, zaposljavanju da narod ne daje mito? Profesija politicara je da bude lopov, u svakoj zemlji su politicari takvi samo je pitanje koliko im sistem dozvoljava
Ništa pametno i korisno boga mi ni od jednog. Sa njima svima ova država i narod u njoj bolje da se nije ni rodio.
kako je u penziji, uzivas li?
La Cosa nostra ili u narodu poznata kao SDA, kriminalno mafijaska organizacija
Ves lonac i dalje sekretar.