Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast !!!
Kontam, kad bi Čoviću presadili Ivanićevu desnu ruku da se može triput prekrstit' i Bakirovu osunećenu ćunu, imali bi samo jednog predsjednika.
Eh to je predivna vijest, cestitke hirurzima i uspjesan oporavak pacijentu.
wow.. super.. ogroman uspjeh.. palac s noge na ruku.. a nigdje vijesti kad se spasi životno ugroženi pacijent :D.. stvarno ne znam kako će to izgledati, ali sad hem na nozi nema palac, hem na ruci ima nešto što ko zna da li ima funkciju, a estetiku nema sigurno..
Duduku presaditi mozak da ne lupa o referendumu..
Bakiru treba transplantirati qurac..
...na čelo.
zoi 84 da da na celo pa kad god slaze da mu raste hahaha da bude kurati pinokio :D
ljudi se spremaju uveliko mozak da transplatiraju ovi se palcem hvale
Sto ce ga i presadit
Svaka čast!!! Možete li meni ugraditi potkoljenicu umjesto k..., da hebem ove političare u guzicu
naravno svaka cast,mene licno prije par godina operisao alemko cvorak.naravno sve proslo super i ok al evo trenutno lezim u bolnici imam temperaturu dva mjeseca i doktori nemogu ustanovit od cega,a povadili su sve moguce nalaze,magnet pa ct pa litre krvi itd al dijagnoze nema.pa se ja pitam sto. takve neuspjehe nisu objavili a i pa i gore jos kojih sam,se licno nagledao kcs je meni izgleda pretvoren u politiku dosao sam tu zdraviji nego sad ....
Ništa ne brini, sada će Sebija preuzeti kcus. Inekcije će se davati zlatnim iglama.
Dižem ti palčeve, stari. Obatri.
Usspjesno nakalemljeno...ovi nasi doktori se samo zadaju kad je nesto za prestiz
Thumbs up!
Haha, very funny :)
bravo momci !
Svaka cast i na njegovom opredjeljenu da nesto tako pokusa a bogami i doktorima na uspjehu. Nek ga sluzi i olaksa mu buducnost.
a jest mi drago za mladića! od
Naravno, neg onako kontam funkcionalnost kasnije kakva je !? Al kakva god, bolje neg nikako...