Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je slikao Feđa bile bi samo cure u minicama :D
Ma Darko je za Tuzlu zadužen :D
Vratite Feđi fotoaparat!
Eki na Jugu najtoplije. Nemoguće!!!!
Samo neka grije, volim kad su nepodnosljive vrucine, svima tesko a meni dobro jer imam kuci ventilator i skinem se gol dok citam klix, a ventilator hladi jaja, merak.
Neko.izmase 5477 , volvo 8o, ali valja sacuvati kola , vozis 2o na sat sve rupcaga do rupcage, a sta fali magarcu ne tako davno to vam je bilo prevozno srestvo br.1.
Hajde jadna, kao da si iz švice
dosla jesen u Mostaru
Pa jel' ljeto ili nije ?! :O
baš čudno, ljetne temperature a jesen stvarno neznaju u čemu pisati pa bubaju gluposti
,...čuj velike vručina...jooooj što ne mogu danasnjih pegli u pm... pa ljeto je nije zima...i nemojte odmah drugi dan toplog vremena kukati i tražiti kisu ono u stilu JOOOOOJ JES UPEKLOOOOO ŠTA JE OVO MAJKO MOJAAA JES UPEKLO A KAKO JE UPEKLO U SRED JULAA PA OVO BOG KAZNJAVA PA SVE NAM NAOPAKO HJOOOOJJJJ
Znas Ares kako kazu: Nije se rodio, ko je narodu ugodio. Uvijek nezahvalni, kakvo god da je vrijeme oni ce se zaliti. A ja kazem neka nam vrucina, ima vode i uvijek se moze rashladiti. ;-)
...smiling, bogati jel znas ko je ova Ana Marija što je uporno reklamiraju i žele pretvoriti u drugu Amru Silajdzić? i kako se to može živjeti na relaciji Sarajevo-Los Angeles...pa je.bemu miša pa nije to relacija Kotorsko Sarajevo a ni Zagreb Sarajevo...pa to je drugi kontinent tačno na drugom kraju svijeta... i kako to...studira u Sarajevu i polaže ispite i ide na predavanja i vježbe itd...a u Los Angelesu "glumi" kao i Amra :-D ( mada ja mislim da je ovo njena plaćena reklama jer lovi nekog fudbalera )
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
LUCIJA SAMO UZIVAJ U TOJ VUKOJEBINI,PRIJE SEDAM DANA SAM PUTOVALA OD CAPLJINE DO BIJACE 4O MIN.MA NISAM INSANA VIDJELA. SEM MOSTARA SVE DRUGO PUSTINJA I PODERANE HRVATSKE ZASTAVE VISE KO SISMISI.
HAHAHA iz vedra neba joj pod rebra...a tako i treba...zato nasi "ercegovci" i jesu takvi vuci...iliti kurjaci...iz svog tog kamenjara tesko da mozes dobit normalna insana...sve pakosno i ljubomorno...ha nisu nigdje prispili ni u sarajevo a ni dubrovnik ni zagreb...pa onda kuku njima leleću na sve i svakog a njihovi rvati iz rvatske se krste kad im ercegovac naidje na put ja isto ka da je izletio vampir
čuj od čapljine do bijače 40 min, išla na magarcu??? izjava ti je točna kao i opisano vrijeme vožnje za prijeđenih 15 km!!
Hoce to na jugu
Što se Hrvatske tiče izgleda da su danas Mostar, Čapljina, Imotski, Metković, Vrgorac, Čitluk i Ljubuški najtopliji gradovi. Pa tek onda Neum i Makarska.
Nas nije briga za hrvatsku,moze tako ?
Eto,sad se fino svi skupite iz tih gradova i osvijezite se u hrvatskoj rijeci Drini :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Meni svejedno ja se zakuc'o desetkama u sobu uplatio internet i ne izlazim dok ramazan ne prodje :D
Prelijepa Tuzla.
dobra ova mama sa sesirom udarao bih je kitom po dojkama
U nas u Mostaru je jos uvijek zima 29 stepeni ,smijesno .
Koji kreten izvede psa u šetnju kad su udarni termini, oko 12, 13, 14 i 15 sati