Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa nece milorad dodik sa svojom tajnom sluzbom protiv sebe tamo gdje je on i daci 6og razreda mogu red stavljati kad on nije prisutan exes je zagarantovan
„Mora da je teško onima koji u autoritet gledaju kao u istinu, umjesto u istinu kao jedini autoritet.“ Lažemo sebe kako ne bi smo preuzeli dio odgoornoosti. Tamanimo se, metemo naša stratišta i kosti svakih 50 god. Uzgajamo a ne odgajamo našu djecu za nova stratišta. Posljednjih pet generacija mijenjamo pet država i svaki put jednoj maloj grupi ljudi je RAT BRAT. Umjesto da odaberemo ŽIVOT dostojan čovjeka, odabiramo SMRT, zaokruženu etnosima, vjerama i teritorijama. I dok hrlimo u druge države zarad DOSTOJANSTENOG ŽIVOTA u kojima naš etnos i naša vjera nevidljivi, a teritorij tuđinov, ovdje lažemo sebe. A sve da ne bi smo preuzeli dio odgovornosti, jer za sva ZLA kriv je onaj DRUGI, poganiji i gori, dok smo MI djeca božija jedini pravedni na cijelom dunjaluku.
Ako ne lažemo, onda glumimo jer moramo. I nije Srebrenica jedina. Na desetine malih i većih Srebrenica smo posijali u vjekovnom primitivizmu. A istina kojoj nas uče o tim stratištima nije ništa drugo nego baza za nova stratišta. Farmama (Orvel Životinjska Farma), Velikm Bratom (Orvel 84), raznim rijalitima, šundom i bludom svake vrste nas serviraju glupoj eliti da nas tako zatupljene i moralno saprane vode u propast. Jedino nam mržnju ne žele oduzeti. Što li Bože? Kako to da su nam je oduzeli poslije 45'? Zato jer su tada željeli napraviti nešto dobro narodima. Sve dok mržnja bude glavna tema po medijima, znajte da nas vode u našu propast a njihovu korist. Znajte da svi oni koji se slikaju i dominiraju u vjestima su NAŠI NEPRIJATELJI.
Zabraniti ulazak svim iz IZDAJNIČKE SDA i Bakiru Ridjobradoviću,ciji je babo prodao Srebrenicu Cetnicima...svi Srebrenicani da mu se popišaju na grob...a onog pobjegulju tzv. "komandanta" obrane da objese za muda njegova
On kaže da je imao alibi :) A srbi slave Mladića, seljobera iz Kalinovika koga su izvukli iz ćumeza i poslali za HAG. Romelu su došli SS-ovci poslije neuspjelog atentata na Hitlera. Iako nije bio umješan, dali su mu Luger da se upuca. Rekao im je ,imam ja svoj. I ubio se. Kakve pogani su nas vodile, spremne na svaka zla. Dobro je iko živ ostao.
Pa ovog majmuna svi od*** sad se naso bas po srebrenici smucat i pravit vazan gonte govna
Velika je mrznja bosnjaka prema Srbima, tako da su opravdane i velike mere obezbedjenja.
Ako stižu Srbi da ulože u Bosnu, to če biti napredka, po novom umjesto Njemačke, Bosna bude pogonski motor Europe
Vijekovima zivite jedni pored drugi mrzite se ,vrijedjate, psujete i dokle ste dosli da ste najsiromasniji u Evropi.NESTO MORA DA SE MIJENJA. (OPROSTI ALI NEZABORAVI)
Daj Bože da i tamo jednom sunce izađe . . . !!!
Bez namjere da patroniziram, ne znam koliko vas je bilo u Srebrenici i koliko poznajete situaciju tamo, kad bi se sve pare svijeta skupile i bile na raspolaganju već sutra teško da bi se slika Srebrenice nešto promjenila. Tamo nema firmi, nema poslovnog okruženja, nema radne snage, nema ničega. Mnogo više je potrebno od novaca da bi se situacija dovela u neku normalu, s ovim političkim establishmentom i ovim odnosima još jedna propala stvar. Taj grad-grobnicu malo ko popravi. Što se tiče Bakira i ekipe okupljene oko njega treba li to komentarisati, dolazim u iskušenje da lanem nešto, da kletem ali nije u redu, dok god Bakir ima legitimitet i iste te žrtve koje glasaju za njega nismo ništa bolje ni zaslužili. Ko zna, možda se i Nikola Poplašen pojavi sa nekom idejom za možda neki fakultet u Srebrenici, možda forenzika.
Zločin nad zločinom, tako bi opisao ovo okupljanje, a kako kažu "ZLOČINAC SE UVJEK VRAĆA NA MJESTO ZLOČINA" što je istina iz priloženog.
dosli da se najedu,napiju i naobecavaju suplje koje je svak vise sit....
Dolazak njih je samo skupljanje politickih poena.Boli me ko dolazi ne predstavljaju me ni jedni ni drugi.