Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto se kamionima ne istresa u Miljacku?
aj ne budi naporan ziv bio..
pa u miljackuuuu !
a tek kad se ovo sve otopi juhuuuuuuuuuu
..kako su tolerantni i multikulti ovi sarajlije vidi tambura i @tambura kako vole ostale pravi primjer sarajevske tolerancije
Ja bi radije bacao snijeg lavovima u pionirskoj,da im olakšamo stomačne tegobe nakon 10.000 srba koji su im teško pali na stomak-razlog PEKSINLUK :) skriveni komentar)
nek ga bacaju u kazane ko sto su i srbe (skriveni komentar)
Joj cuj 200 ljudi , a u Beogradu 4000 ako se ne varam da je bio clanak pa kada bi svi ispred svojih kuca, haustora i auta ocistili rad nebi imao sta da cisti !!!!!
u tuzli jedno vozilo..
kako nemaju prije 10tak godina su snijeg \"sklanjali\" u miljacku...
ma dobro ako nemas gdje nemoras nekome razvaliti vrata ili zatrpati cijela vrata. da sam juce vidio onog majmuna sa bagerom usta bimu razvalio nebi on meni zatrpao vrata skroz nisam mogao izac tri sahata A IMAS MILJACKU PA BACAJ SNIJEG U RIJEKU TO JE NORMALNO
Ja bi radije bacao snijeg lavovima u pionirskoj,da im olakšamo stomačne tegobe nakon 10.000 srba koji su im teško pali na stomak-razlog PEKSINLUK :)
imaju se gdje skloniti , na kamion i u miljacku :D
nek ga bacaju u kazane ko sto su i srbe
valjda da ju ne zagade