Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ova presuda kao i presuda S-F ne može se provesti, iz jednostavnog razloga što BiH nema Ustav. Neka sud pojasni na koji se Ustav poziva u presudi, da li je to Ustav RBiH iz 1974. godine i na aneks 4. Deytonskog sporazuma.
Muslimani u BiH imali su bosansku naciju niko im to pravo nije zabranio a Ustav RBiH iz 1974. ih je priznao kao narod. Niko Muslimanima nije ništa nametnuo, jer su se na popisu stanovništva izjasnili kao Muslimani preko 2.2 miliona.
Samo u bosni svako moze da yebe drzavu a sto je najgore to cine oni koji od nje zive
kada bi se svi izjašnjavali kao građanke i građani BiH i tako se birali a ne po nacionalnosti mislim da bi bilo puno bolje