Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normalan narod postuje policiju ali policija ne postuje normalan narod.Policija normaln narod pravi budalom i uopste na radi svoj posao.Policija je korumpirana od vrha do dna.Te bljuvotine od policiskih postupaka vidi narod u svako doba i na svakom mjestu.Policija je puna ljudskog smeca.
ovako je i Jusko isto pricao i nakon par mjeseci ode na drugo ministarsko mjesto. Zaebancija od edrzave
Trebalo bi uvesti etiku u policiju da policija sama sebe postuje pa ce i svi ostali...
Tesko je zavesti red u djalalabadu, a i politika to ne zeli.
Zet bivseg reisa Cerica. S obzirom na politicku opciju kojoj pripada, bit ce u rangu onog ublehasa Pecanca.
Da štitite narod od kriminalaca (a ne obratno), da kao policajci snosite odgovornost za prekršaje u prometu, a ne mahnete kolegi iskaznicom i nema problema, a ostalima krv pijete, samo divljacima ne smijete ništa, e onda bi mogli pričati o vraćanju dostojansva.
To je cuvena "jaka" kadrovska baza SBB-a. Ovaj anonimni zastitar postade ministar, izvjesni Amer Kapo prvo zaposlenje je direktor Skenderije. Samo dva slucaja su potrebna da se vidi da je SBB neozbiljna stranka interesom vezanih pojedinaca.
Kaakav ti dabog sacuva.
Nista licno protiv lika nemam, ali stvarno biografija mu 0 bodova, pa sta je ovo ljudi moji ... hoce li se iko sjetiti da nama treba cvrsta ruka da policajce koji ne znaju razliku od nasilja i nesuglasice dovede u red .
policija cast izuzetcima moze rame uz rame sa kriminalcima.. evo nekih slicnosti.. Ogorcen sam policajac ufati lopova i pusti istu minutu ne sagleda ni video nadzore nista.. kao steta nije velika 2000km :) to sto nisu nasli predmet nikom nista.. Kako sam skontao danasnja policija rjesava jedino ako se desi ubistvo onda se ukljuce svi.. ove kradje do 2000km ne ganjaju uopste cak sumnjam da brisu to radi statistike.. Znaci obicne gradjane terorisu sitni lopovi.. treba mjenjati zakon
čekaj ba, "čin mlađeg inspektora" se dobije za 6 mjeseci obuke?
zasto ova ustasa ima balijsko prezime ili zasto balija ima ustasko ime😂😂😂
cim pocnes pricu sa rano za je ovo ono nije ti tu mjesto ovog gonite gdje hocete a vratite Jusku !
Kraj toliko strucnjaka oni nadju zastitara. Tako nam i treba kad pustamo da se biraju podobni i poslusni a ne strucni
hahhahahahhahahhahahhahahah
samo govore "trebamo", "moramo" i od tog nema nista. reci to sebi ti si ministar. sta je jusko uradio a postao popularan preko noci?