Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast vedo.... to je kruna ljudskosti... biti visoko a biti sa malim ljudima...
Bravo Vedo.BiH je ponosna na tebe :-)
Bravo Vedo legendo,Bosna se brani i pomaze I na ovakav nacin.Neko ko te je uvijek obozavao i postovao kao igraca i covjeka.SVAKA CAST.Selam iz USA.
Misli li iko u ovoj drzavi uraditi nesto po pitanju transplatacije kostane srzi,koliko ljudi nije u mogucnosti skupiti toliki novac i otici vani na lijecenje.Vedadu svaka cast.
sto rece marijan onomad...VEDAD IBISEVIC ZMAJ OD BOSNE
Bravo majstore, pokazao si da su Srebrencani ( Vlasenicani) dobri i humani ljud. Volimo teee
Svaka cast Vedade
Veliki čovjek...
SVAKO DOBRO VEDO !!
to Vedo ljudino
Recimo da Cmarovi kao Begovic i Medunjanin ovo nikad nebi uradili... Idolu svaka ti Cast...bioi ostao covjek.
AFERIM VEDADE!!! POMAZI I DALJE. NEK TI SE VRATI NAJLJEPSIM POKLONOM, A ON SE ZOVEVJECITO ZDRAVLJE. SELAM, MUJO sa zajednicke adrese nedaleko od HOFFENHEIM.
Nema ga nadaleko. Bravo care, šahu,kralju!!!!!
svaka cast
VEDO LEGENDO!!!! NAJBOLJI SI,IDI IZ HOFFENHEIMA!!!
svaka cast vedo!