Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A zasto bi to nova americka administracija bila zainteresovana za BiH kada domaca administracija nije? Mozda da pokazemo novoj americkoj administraciji kako bi i oni mogli da podijele zemlju i da istovremeno imaju bijelog predsjednika, Latino predsjednika i African-American predsjednika? Onda bi im trebali reci da Azijati nisu dobro predstavljeni pa im predloziti i cetvrti kabinet. Takoder bih ih mogli nauciti kako da organizuju kongres i senat po kljucu da ne muce jadne Amerikance da razmisljaju glasaju, i da ne guraju jadne kandidate u trosak jedne izborne kampanje. Treba im fino objasniti da ce to sve stranke uraditi i cak ih pozvati i na trening koji ce im dati SDA, HDZ, i ostali.
hebavat cete vi i njemu mater uskoro, ko vama moze da valja! Mozda da izaberu Bin Ladena na sljedecim izborima mada i u tom slucaju znam da bi njega bolio kurko za vama pa bi ste i njega popljuvali u rekordnom vremenu!
MRKI i nisi u pravu baš skroz. sta je falilo zapadnom berlinu kojeg su ameri podijelili sa saveznicima čini mi se da u istočnom nije mnogo toga raslo... ne moram ti reći tko ga je unazadio kao i veći dio istočne evrope.
raduj se k..cu pijanim zenama
Ako cete iskreno: Sacuvaj me Boze americke zainteresovanosti !!! Gdje se oni zainteresuju tu trava ne raste !!!
Ma nema, Obama je izradio nacrt aktivnosti za naredne cetiri godine samo za BiH :) Joj politicara glupana.. NASIH politicara.
@La la Land: Uzeh mi recenicu iz usta. :-))
od svakog bosanski politicari ocekuju da bude aktivniji samo oni sjede na guzovima cijeli dan i cekaju da im nesto s neba padne. samo cekajte politicari i nemojte slucajno da bi vi sta pokusali promijeniti, pustite druge da vam kroje kapu.