Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li moguce da cu ga docekati jeeee, pa svecano, bilo je i vrijeme. A onim sto mrze snijeg se izvinjavam, ali ja ga jedva cekam. :-)
Ja ga ne volim ali mi je drago zbog tebe.Neka bar neko bude sretan pa makar malo.
uh, ja ga MRZIM, ali dabogda pao zbog nase smjeskice, da ga eto doceka kad ga toliko voli, da se nagrudva i nauziva! samo ako ikako moze da pada tamo kod tebe smjeskice, da mene ovdje zaobidje :)))) boze, kako ga mrzim! :/
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Je l' zna neko šta su sličure/sličuge? :)
ako si gdje blizu Zv mogli smo na kafu :)
mi kažemo "slićufe" u oginalu su od drveta sa limenom trakom zakovanom odozdo i pertlama od "kanafe" , nisam ih bio ljubitelj, "ćiriklije" su bile glavni štos( mini sanke) od daščica.išle su ko metak
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jel djipa i ekipa spremna. Ili ce biti ko i do sada. Mirno spavajte snijega nece biti a ujutru nemozes prozor otvorit koliko je zatrpalo.......
Pa vala i vrijeme je. Losa zima-lose ljeto, uvijek tako bilo. Jest da ce nam se daMu smrznuti, ali neka, zdravije je :p
Po vašoj prošloj prognozi očekivala sam jutros bijelo jutro. Ako se to dogodi većeras, može vam se oprostiti fulanje od nekoliko sati. Samo neka padne. :))
@Ixew, :))))) jesi sitničav! :)))) Klaadimo se da snijega neće biti ni večeras? :)))
de klixovci, plasite nas malo.... jos recite da ce zavrnuti plin...
ljudi nemojte tako, ode mi ogrijev helać. na minus 15 stepeni, ima samo da podjelim vreće za spavanje, i preporučim ukućanima da pređu na hibernaciju.
Koji smo mi pehovi snijeg ce se otopiti u utorak. I nista od snijeg za novu....
A lažete ba stalno. Naši meteorolozi
@Džema, ne rade to oni namjerno. :))))
Ne kažem da je namjerno, a ne vjerujem ni da se dovoljno trude. Kad se tome doda da sigurno nemaju ni dovoljno dobre uslove za rad, onda je jasno da su jednostavno nepouzdani.
...neka pahuljica :)
...grudvanje :)
Sve je to američko cionisticka zavjera, cijelu zimu ga nema i onda neofirno na Božić počinje padati. :D
Mnogo mi je drago zbog nasih turistickih djelatnika i generalno zbog zimskog Turizma. Tek sad cemo moci ocijeniti koliko je Bosna I Hercegovina jaka u zimskom turizmu. Ocekujem veliki bum na nasim planinama. Sretno !
ocekujem karinu.
vrijeme i da se zimska jakna obuce :)