Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SRETAN BOŽIĆ SVIM ČESTITIM VJERNICIMA
Jel večeras tramavji voze duže ili isto?
Da ima vjernika ja bi im čestitao praznik, a vako sam davno prestao vjerske praznike da čestitam jer vjernika ko i prije komunista - komada nula.
admine yebem ti sestru u pakas
Sretan Božić svima koji ga slave!
@crkva glupa ti cestitka u pic.ku materin.u....
čestit božić i sretnu novu godinu želim svim katolicima u bih, bez obzira na nacijonalnost.
yebo te Charles Darwin i njegove priglupe i totalno promašene teorije. Isus je rođen 24/25. 12 u ponoć.
Cestit i blagoslovljen Bozic svim katolicima dobre volje uz zelje da ih docekate jos mnogo uz vase komsije muslimane.
Sretan Bozic svim Bosancima i Hercegovcima katolicke vjeroispovjesti
VI KOJI PLJUJETE PO DRUGOJ VJERI,SIGURNO NEPOSTUJETE NI SVOJU!JEDAN JE BOG,SAMO GA DRUGACIJE \"ZOVEMO\" ZATO NEMOJ TE UZALUD UZIMATI U USTA GOSPODA BOGA I NEMOJTE BOGOHULITI. ...A VI,KOJI TO VEC RADITE...NISTE VI NI \"v\" OD VIJERNIKA,JER PRAVI VIJERNICI TO,ZASIGURNO NE RADE.
sretan bozic katolicima sirom svijeta ... bosnjak, sarajevo ..
Na stranici http://www.jagomir.ba/ mozete pokrenuti neki forum i razmjenjivati svoja misljenja ili sta vec! A svim katolicima sretan bozic...jos jedan sarajlija;)
Ovaj forum je stjecište u bolesnika...
Svim Katolicima,koji Bosnu i Hercegovinu iskreno smatraju svojom Domovinom ČESTIT BOŽIĆ i sve najljepše u novoj godini. @K sutjeska Ti očito imaš nekih problema,idi u prvu crkvu pa se ispovjedi,možda ti bude bolje.