Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GDJE NADJES ASIME KUKAVCE SVE OVE BUDALETINE STO VISE OVAKVI SRPSKA JE SVE JACA
eee mirnese luzeruuu o cemu to ti laprdas i dokleeee
UŠITI JADO JADNI VIŠE DPK TI JE ASIM RADELJAŠ GLAVNI ZA SARAJEVO JADAN TI SVE JE REČENO O TEBI LAŽNI TRIBUNU ZA PRAVA GRAĐANA.GUBI SE VIŠE SA POLITIČKE SCENE JER NEMAŠ VIŠE KREDIBILITETA NI ZA ŠTA OSTAO SI SAMO PROLAZNO SMEĆE NA HRPI POLITIČKIH NEBULOZA.
Mirnese! Narod se valjda bavi se sam sobom a politicari, ma ustvari ko su nasi politicari, kose bavi politikom...Treba prekinuti svaki kontakt sa dodikovicima i spremati se nedaj boze...Sada bi se drugacije sviralo, instrumenti se promijenuli. To Dobiku treba sapnuti na uho, kalibarski bi se referendovalo...
Nije mi samo jedno jasno kada je ovaj Durex u pitanju , a to je , ko su njegovi glasaci ???? Vidi kada se pojavi , sada kada se vodi polemika sa povecanjem plata u parlamentu , a sada on nadje nekakvu glupu temu da bi skrenuo temu u drugom pravcu . Uradi nesto konkretno ljigavac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
\"...On je dodao kako dodatno zabrinjava očigledna bojažljivost i nespremnost visokog predstavnika i europskih zemalja da urade nešto konkretno po tom pitanju. ...\" Da, da, oni su bojazljivi i nespremni, dok je bosnjacki narod jak i spreman, a prije svega odlucan. !!?? Momak, momak, jeftino se ti reklamiras,a kada bi ti i neznam kojim cudom dosla vlast u ruke, izgubio bi se ti daleko vise i od Tihica i Silajdica....
ko finansira ovoga s oralnim otvorom napunjenim glanc bijelim vojnicima da ,,misli svojom glavom\'\' i daje izjave za javnost, a niko ga ne jebe ni 0.1%. vjerovatno njegovi suborci sa kojim se u rovovima na prvim linijama borio skoro 4 godine, pa mu fali ratnohuskacke retorike - on opet ratovo i opet bi dobio najnovija odlikovanja kao narodni heroj.
ooooo drajver is back again:D....alooooooo ima izac otvori zadnja eeee
Nije ti EU osmansko carstvo da vezu konjima na repove nego nesto gdje se postuje demokratija i volja naroda, gdje ljudi sami sebi biraju i sami odlucuju o svojoj sudbini. Ti si politicki nepismen covjek, gdje ti zivis, na kom kontinentu?
sta bi ti da urade...ako imas muda, uradi. Ili bi da ti neko servira nesto a ti da lajes samo ovuda?