Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hvOla 'rvatska.
Jel to ista ona Hrvatska koju ste tužili za agresiju? O pa trebali ste se vi sami gasiti...
Nista gore nema nego nekome pomoc, pa poslije prebacivat. Mi Bosanci smo jednostavni po tom pitanju, ili pomozi a halali ili ne pomazi nikako. Hvala Vladi RH sto nam je pomogla pri gasenju pozara, Vladi RH i Hrvatskom narodu koji zivi i radi u Hrvatskoj, koji poreze placa u Hrvatskoj, ovo Hvala se ne odnosi na Hrvate iz BiH koji su politikom Tuđmana dobili drzavljanstvo Hrvatske iskljucivo da bi njemu poklanjali glasove na izborima. Zasto se ne zahvaljujem Hrvatima iz BiH(koji su veci Hrvati od samih Zagrepcana, Splicana itd itd), jednostavno iz razloga sto vi ne placate poreze Hrvatskoj, od nje uzimate samo benefite, a nikakve OBAVEZE, e zato su ovi kanaderi placeni novcem građana Republike Hrvatske, a ne vas iz Hercegovine. A obzirom da je jablanica dole blize vama Hercegovcima, Hrvatska pomaze vama idioti jedni, a tebi bi bolje bilo da se prihvatis gasenja pozara, jer ipak izgori suma od koje dobivas kisik, nece ti ga iz Zagreba poslat.
Mi smo zatrazili pomoc od EU, ali posto je Hrvatska sad dio EU oni su poslati kao najblizi...jer nece niko slati kanader iz Njemacke da gasi požar. Ovo je samo moje misljenje ako je pogresno ispravite ga :)
četnički Klixovci sto nepisete kako je u jutros u Zvorniku četnička hajdučija na putu do dzamije pretukla Bošnjaka povratnika??????
Tuga brate ,tuga sta na politika radi :(
Rentam kanader po danu - cijena sitnica
Danke, Kroatia :D