Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Saban se upisao na kurs za vatrogasce, dojadilo mu da nema posla. Nakon što je odslušao sva predavanja i položio pismeni, eto njega na usmenom ispitu. Komisija ga ispituje, Saban više manje zna sve dijelove opreme, vozački za kamion ima, i postavljaju mu zadnje pitanje: - Kolega, recite, koje korake treba napraviti kad dođe do iznenadnog požara? Saban odgovori kao iz topa: - Jako velike i jako brze!
Imali nesto pozitivno,znacajno,drustveno prihvatljivo i korisno da smo mi napravili i osnovali osim lopovluka,razbojnistva,hajducije i gluposti?