Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
in ša Allah nece doci
dodzi najdrazi
tobejarabi svasta
ocel nam donjet i onu svijetlecu lampu? :)
...gentleman njie odobrio :)
federalna tv i njene nebuloze, zali boze para sto gradjani daju za pretplatu
Prvo papa da se izvine za krstaške ratove koje je vatikan vodio protiv Bosne i protjerivanja bogumilskih Bošnjaka, "hereze" kako su ih zvali, da se izvine što su od zadnja dva bosanska kralja napravili krvnike, tlačitelje i ubice nad vlastitim narodom zbog njihove patarenske vjere a sve zarad "jedino ispravnog" katoličanstva.
od koga čete izvinjenje tražiti što donese islam u bosnu...
@tursko kopile Ko je to koga silom tjerao u islam kao što je vatikan silom tjerao u kršćanstvo?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ovo je slika kad je mene zvao da mi kaze da su sanse da ce doci 60% a da nece 100%
Pa čim je to Klix objavio, to je dezinformacija iz sedme ruke. Šalu na stranu, sram bilo one od kojih ste i to kopirali..