Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije zapad lud,za 5 dana proglasit će presude ništavnim,a tako i treba.Bravo za Zapad.
Neka se vidi da UN nije iskljucivo pomagao civile, nego im svjesno stetio. I ovim ce se ocito dio krivice sa Srebrenicu sa srba prebaciti na Holandiju, tako i treba.
Nema presuda veliki "međunarodni značaj", presuda ima velik značaj za Bošnjake! Što se tiče međunarodne scene, presuda će tu napraviti veliku pometnju, tako i treba da bude! P.S. Gospodo sugrađani, porodice žrtava genocida, imate pravno utemeljenje, da podnesete krivične prijave protiv međunarodnih instanci s odštetnim zahtjevima na ime isplate odštete usljed gubitka najmilijih!
@čakporis Miran ker, miran..
@čakporis Da sudovi mogu vratiti izgubljene, sigurno bi odštetni zahtjevi išli u tom smjeru. Obzirom da ne mogu, odštetni zahtjevi će se ogledati u obeštećenju u financijskom smislu, kako bi porodice žrtava genocida mogle obezbjediti lagodniji život u smislu boljeg. To bi sigurno i žrtve željele.. P.S. Obzirom da nisi nikoga izgubio u srebreničkom genocidu, nemaš pravo da bilo šta pričaš!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)