Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos pregovara,krvolocno cetnicko smrdljivo djubre,njega bi trebalo odvest da on otkopava masovne grobnice nevinih dusa sto je ubijao po cejfu i zadovostvu divljacke cetnicke sotonske bagre,smrt il dozivotna robija s lancima ko divlja zvijer!!!
Smrtna kazna za kukavicu... Znao je ubijati vezane, a sad place ko picka.. Ista kukavica ko i njegov gazda Karadzic...
jebem ti nasu drzavu pisljivu. covjek prizno da je ucestvovo u ubistvima 1000 ljudi i prijedlog kazne 5-10 godina... ccccccccccccccc pa onda ko ubije jednog treba odma na uvjetnu. ja drzave i govana u PM...
ebo ti vlasi *, seljacino jedna !
Ovo je dobro samo da ga vlasi ne ubiju