Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IMAL KOJA HRVATICA DA FARBA JAJA???? :-)
koliko traje taj vaskrs?? i kad je poceo..?? hrvati kazu uskrs a srbi vaskrs?
Srbi u Srbiji kazu takodje Uskrs. Srbi u Bosni i CG kazu Vaskrs
Nemam afiniteta prema ovoj vrsti muzike, pa nisam išao, ali svakako podržavam ovakve stvari, pogotovo što se koncert održavao u Domu Oružanih snaga BiH što je šamar svim onima koji "mrze" na svim stranama, a ujedno i ponos za sve koji vole svoju državu.
Jel ona zastava jos stoji na crkvi kod Ekonomije?
Stevan Mokranjac je Srbin i cudo se ne bunite i da je on Cetnik,Genocidni kompozistor i sl.
Ne mijesaj srbe i cetnike u isti kos,nije to isto.
u pravu si hakere,..bilo je eto i 10,000 muslimana u Cetnicima sa Drazom Mihajlovicem
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ovo je znak suzivota,sve dobro sto se desava ,mislim ovakvi skupovi i slicni sve u Sarajevo i gdje su Bosnjaci muslimani,tako da moja procjena je da pod hitno treba ukinuti TOR RS,jer oni do sada nista nisu doprinelji tom narodu u manjem entitetu,jos iz godine u godinu taj narod su utucali i unazadili,to vise necemo dozvoliti da neko manipulise sa Bosnjackim pravoslavcima ,niti sa Bosnjackim katolicima.
Koji si ti tikvan!
Uvesti pojam lee ? Pa do juce ste bili Bosnjaci sad se nazivate nekim srbima pa vi ste samo ideologija srbije nista vise shvati to vec jednom, prodali ste se za neciju zelju !
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
super stvar. pokazimo nacionalistima da je sarajevo kozmopolitski grad. nazalost u gradovima RS bosnjaci nemaju ovakve privilegije. ali nema veze, pravedni uvijek nadvladaju nepravdu
kozmopolitizam se ne dokazuje. čim se spominje njegovo dokazivanje znači da ga nema. realno sarajevo je kasaba ekonomski i kulturno izolirana od evrope. na žalost.
sve je to tacno vlado ali moramo barem neku iskru drzati upaljenu i nadati se da ce buduce generacije izaci na pravi put.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svima koji slave zelim od srca Srecan Vaskrs!
Trebali ste koncert posvetiti sihribazu, pederčini, buljašu, ratohuškaču Učmar Agi Kačavendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
https://www.youtube.com/watch?v=ejr-4_Brjgw