Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta drugo ocekivati od smrdljivih genocidasa
Razbijaju se redovno stakla i na katoličkoj crkvi u C-Fazi na Alipašinom...
Zato gori crkvetina kuroslavna u Blažuju ko lučika
"Srbija je pala pod vlast Osmanskog carstva 1459., nakon čega slijedi postupno iseljavanje Srba i Vlaha u Bosnu i granične predjele Hrvatske. Zbog turske najezde i nasilja nad domaćim kršćanskim stanovništvom, hrvatski kralj i austrijski car Leopold I. daje dozvolu Srbima nastaniti se u Habsburškoj monarhiji, što je prouzročilo Prvu seobu Srba pod patrijarhom Arsenijem III. Čarnojevićem 1690" Prihvatili smo vas u nase dvoriste kad vam je bilo najteze,spasili vas od pokolja a vi nam se zahvaljujete tako sto porusite i popalite pola Bosne i Hrvatske! Hej, moji srbim, bjednici najveci na ovim prostorima! Cast izuzecima!
Istraga u toku! Da-Bgd-a im se desila Njegoševa istraga!
molim klix da onemoguci komentare na ovakve clanke.jer svi znamo cemu to vodi...muka mi je od psovki i primitivizma...a ovoj djeci treba roditelje prevaspitati kao i svim tim debilima koji skrvnare religijske objekte bez obzira bili ovi ili oni.od roditelja i kucnog odgoja sve krece...
Svako odgovara za svoje pisanije. Nadležne službe se samo obrate Klix-u za dostavu IP adresa. Svi koji svojim komentarima ''šire mržnju prema Srbima, a i ostalim'' mogu očekivati da ih SIPA ispipa.
Srbi, okupajte se
Pardon, srbočetnici*, ne Srbi
Kacavendini ljubavnici hahahaa
Ma te je mladice sigurno "krstio" vladika Kacavenda... nije ni cudo sto su isfrustrirani i pomahnitali...
Kacavendini ljubavnici.
Pa vi balije ponovo probajte da kacite crne al-kaidine i mudzahedinske islamske zastave "tzv" muslimanske Armije BIH koja je ubijala sa mudzahedinima Srbe i Hrvate u Bosni i Hercegovini!
Visak frustracija je evidentan kod tebe sinko... Da i tebe slucajno nije "prekrstio" neki vladika onako ocinski?