Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nebuloze, nebuloze, nebuloze...i bosnje su stalno napadale srbe iz sarajeva, pa sta, nisu ni oni bili majke tereze, dijelila se zemlja, svako zauzeo pozicije gdje je smatrao da je njegovo, i opal, Bosnje htjeli sve, srbi nisu dali, bosnje napadale iz sarajeva, a srbi sarajevo , nit su ovi bolji, a ovi losiji, cak, da su imali oruzja ko srbi, ne bi se zaustavio ni jedan jedini srbin do drine!!!
Mozda oni misle da to moze, ko zna...eto kako moze, vidimo. A kako onda misle da su neki mislili sta ce sa bosnjama? Pa moraju i oni nesto imati, ono sto im pripada, to je bila logika, svakom njegovo. A ne njima sve i nama sve. Cak su posteniji od bosnji, oni bi sve, a srbi nisu htjeli sve, a bosnje bi drzavu sa srbima tj. kasnije bi ih nagarili, to im je plan, dugorocno.
Nista ne moze da te iznervira kao gomila lazi plasiranih svakodnevno od strane i domacih turaka i ostale bjelosvjetske bagre a sve sa ko zna kojim ciljem!!! Kao da niko ne zna sta je bila jna a sta je taktika i strategija ratovanja, sto nisu osvojili vijetnam, afganistan, irak i sl. Nemaju narod na svojoj strani. Jedan dio imaju, a nemju sve. A mozda oni misle da su svi glupi ko oni pa se zaglave medju vijetnamce, talibane i sl.
Da su Srbi htjeli da nesto tu osvajaju, i osvojili bi, sta ih je to sprecavalo?
bosnje i nemaju mozak,da imaju bili bi srbi
Koja je to strategija osvajanja necega gdje imas narod protiv sebe, jedino da se posvadjas sa zdravim razumom.Da uletis u osinje gnijezdo. Sto rekao Dodik, nemojte vrijedjati logiku prosjecnog Balkanca i prosjecnog covjeka. Ne se.hrite, bolje receno, narodski.
dodje neka budala sa strane a ne zna ni gdje je dosao ali zna da je neko nekog zelio osvojiti, ne zna odakle je supalj. Srbima nikada nije bio cilj osvojiti sarajevo i to vrapci znaju jer da su htjeli, i osvojili bi ga, posto nije bilo ni jednog jedinog nacina da ih neko u tome sprijeci u prvo vrijeme bar. To su notorne lazi neke neupucene ili placene budale
Mislim \"Karadzic htio osvojiti Sarajevo\", koja nebuloza...onda da kad ga osvoji ima pola miliona nenormalnih bosnji, sta ce mu koji ku...!!! Dajte vise ne ke.njajte!!! Zasto bi osvajao Sarajevo, hajde, jedan jedini razlog da navedete pa nek ide u pm, mater vam nenormalnu sp.rcim!!!
ZALITE LI STO STE CEO JEDAN NAROD PREGLASALI ,ZALITE LI STO STE HRVATIMA SAD PREDSTAVNIKA NEMATNULI NE ZALITE VI,AL ZALITE KAD VAS KRENU ROKATI KO NSEKTE STO I JESTE
To je izmisljotina koju je napisao Momo Kapor laka mu zemlja bila
a znao sam da ti je zoo kuca, da se primjetiti iz tvojih priloga. a to sto se zalis na tog lava, ne lazi, kad te moj junac zaganjo, sam si se bio nasadio i reko si da ti nikad bolje nije bilo.
I MENE SU BRE TE ZLOCESTE BALYYYEEEEE BACILE U KAVEZ SA LAVOM, SRECOM BIO JE SIT PA ME NIJE POJEO ALI MU SE HTELO ONO DRUGO... AUUUUUUU JES NASTRADAH ZATO SAM LJUT NA SVE BALLYYYYEEEEE NE PALIM SE NA LAVOVE VEC NA KOZE JELI VAM JASNO!!!!!!
Pokojni Safet Isovic je bre bio licno zaduzen da baca decu u kaveze sa lavovima .
@mile_mr_bean Ne laži!!!! Kako je to moje dijete preživjelo iako je \" srpsko dete\" od majke Srpkinje i oca Srbina?Moglo je da nastrada od vas krkana s brda a ne od komšija sa kojima ni danas nemamo ni najmanji problem za razliku od vas...što nas sramotite na svakom koraku. Kakva Pionirska dolina i te silne zvijeri...baš kao da je riječ o zološkom vrtu...Hahahaha...kako ti je ispran mozak...jadniče jadni...
Kako je samo izgledala tih dana Pionirska dolina koja je sva bila od raskomadane Srpske dece bre kojom su hranjeni medvedi,lavovi,tigrovi i ostala divljac.