Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOBRO, STA MENE ZANIMA STA IMA ZA RECI OVAJ JALOVI JODLER?
Pa dobro... Od pjene na usta dolazi se do rezigniranosti... Upitajte se... Za HDZ se zna da oduvijek hoće HB. Ali šta je s vama koji ste glasali za SDA ? Jeste li stvarno mislili da se SDA bori za cjelovitu jedinstvenu BIH? Jako naivno, Ne mislite valjda da je iz "naroda" potekla ona : "Potpiši Alija, da je ko avlija".
Slučaj "Sejdić-Finci" ne mogu rješiti nacionalne političke stranke u čijoj politici je osnova konstitutivnost tri etničke skupine. Pitanje ravnopravnosti građana, Bosanaca, Roma, Muslimana i dr. treba rješavati kroz novi Ustav BiH.
Pa nisu mogla dva vec prevaranta da se dogovaraju...
"Dogs of war" Pink Floyd - ne mogu oni koji su ratovali pricati o miru tako da ne mogu oni koji su nas djelili pricati o rjesenjima a to je ta nacionalisticka politika koja samo funkcionira na principu "zavadi pa vladaj" i pokusavaju sebi obezbjediti "ekskluzivitet kao predstavnika svog naroda
Izvali Incko retoričku konstataciju i ubra kintu od 22.422,00 €, dok obični građani nastavljaju živjeti agoniju isprepletenu daljnjim secesijama, kantonima, regijama i sličnim glupostima! P.S. Prosperitet leži u unitarizaciji i zasnivanju zakonodavne i izvršne vlasti na sposobnim kadrovima, a ne na stranačkim poltronima i podobnim, do tada, j.e.b.a.l.i smo ježu m.a.t.e.r u leđa..
jesi li to bio na godisnjem?
@gluho bilo Jok, aktivan sam u noćnim terminima, na brizantnim temama..
PRIKAŽI ODGOVORE (23)
Milom ili silom ukinuti entitete i kantone i mirna Bosna!
Ne moze se to desiti jer ce opet biti preglasavanje kao sto je bilo 1992.godine kada se glasalo o referendumu i primjer Hrvatski prestavnik Komsic!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja predlazem 3 entiteta u BiH i svi sretni i zadovoljni.
Je li ovo konstruktivno? Zahvalan na odgovoru. PRVI DAN: http://laprdanja.blogger.ba/arhiva/2012/11/29/3432636 DRUGI DAN: http://laprdanja.blogger.ba/arhiva/2012/12/04/3435862 TRECI DAN: http://laprdanja.blogger.ba/arhiva/2012/12/14/3442239 CETVRTI DAN: http://laprdanja.blogger.ba/arhiva/2012/12/27/3450266 PETI DAN: http://laprdanja.blogger.ba/arhiva/2012/12/31/3452925