Virtualna posjeta glavnom gradu
0
Uživajte u jedinstvenoj panorami Sarajeva
Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo sam našao jarana, nisam ga vidio deset godina!
jad i cemer od grada..nazalost
@Jedi knight koji si ti levat, nijedan obican gradjanin Sarajeva nije izgradio Twist Tower,Importanne,BBI,Bosmal majmune jedan.To su objekti izgradjeni od strane guzonja koji su se nakrali para iz budzeta i jedino se mozemo prosetati njima ako nemamo para.Ako ti kontas da u Sarajevu samo treba leci i uzimati pare od ostatka BiH onda ostavi svoje ovce i dodji lezati pa onda nesto pricaj majmune jedan.
Nije glavni grad za Tuzlu ,Zenica ,Mostar ;Banja Luku .Za ove \"gradove \" Sarajevo je metropola , .Šta to ima posebno u dodikovićima , u Zenici se ništa nije napravilo zadnjih 25 godina ,Tuzla sad Avaz i to je to ,a vi se seljaci iz RS pardon \"Beogradjani \" ostavite se ovog portala i lopatu u ruke .
hej alami ocu da sve sve djamije oznacu na panorami a ne jedna kolko sam vidijo, sve i jednu djamiju hocu da vidjim. mani mi crkava i sinanoga. toliko pozdrav
Brate moj iz Novog Pazara što se na vas žale kad im vi napraviste najljepši neboder? Bune se i na GRAS, a nemaju ni za kartu. Kažu se da im uzimate posao, a oni neće da rade. Da im ne bi vas mi bi im osvojili grad, a oni nezahvalno po vama pljuju! Kako izdržavate sa njima?
Pale nista se ti ne brini. Mi smo se svi preselili u Seher, ali nismo se odrekli srpskih pasosa. Samo ti dodji svome bratu Srbinu. Jedina je razlika medju nama sto sam ja brat musliman, a ti pravoslavac. Obojica imamo bar dva drzavljanstva, ali glupe Bosnje to ne kontaju. Hajde dok oni skontase uzesmo mi njima poso ha ha ha
nek su baš s.a-x.o.vci postavili ovu sliku da i mi opančarsko-guslarski vlasi vidimo malo še\'er Sarajevo..ja bi došo malo u grad, ali me sramota unijeti krmeća govnna na opancima...a nisam se ni kupao još od badnje večeri..
@@ja I opet ! Kao rodjena Bosanka sam ponosna i na Tuzlu i Zenicu I BL isve druge nase lijepe gradove , a najponosnija na nas GLAVNI GRAD. Ko tako ne misli on je bez identiteta..........mozes da zivis gdje hoces ali si svagdje Bosanac i Hercegovac.
Sarajevo je kasaba koja bi zeljela da vlada ostatkom BiH. Htjeli bi da svi okolo rade, a vi da uzivate ... hocete ku.rko dokoljenko. Uhvatite se lopate ...
Samo za vas je glavni grad. Za Tuzlu i Zenicu nije, a da ne pričam za BL i Mostar.
velikog li k.u.r.c.a što ste na prognozi CNN-a ! koji j.e.b.e.n.i. kompleksaš ! nego, reci nam jesil ti ikad sišao sa Šumadije !?
nek su baš s.a-x.o.vci postavili ovu sliku da i mi opančarsko-guslarski vlasi vidimo malo še\'er Sarajevo..ja bi došo malo u grad, ali me sramota unijeti krmeća govnna na opancima...a nisam se ni kupao još od badnje večeri..
OOOO, NE , slikali su ambasadu bice problema :P xD
Niko ovdje i ne spominje Sarajevo da je veće ili ljepše od Beograda ili Zagreba. To je stvar ličnog ukusa a i obično je čovjeku najljepše ondje gdje je rođen. Svi su gradovi lijepi na svoj naćin a meni su bogami lijepa i sela i šume i rijeke itd... Neznam samo čemu tolika ljubomora i nekakvo kompleksaško ponašanje. Ovakav komentar što si napisao mogao je napisati samo neko ko nije zadovoljan samim sobom tj. veliki kompleksaš.Ni Beograda ni Zagreba a čini mi se ni Sarajeva ti svojim oćima vidio nisi. Ja nisam rođeni Sarajlija ali mi se taj grad sviđa kao i Banjaluka, Mostar, Zenica, Tuzla, Trebinje itd... Svi ti gradovi imaju neku svoju osobenost i ljepotu.
Zaista predivno. Divna ideja i projekat. Kada bi se samo moglo ovo izvesti sa više lokacija u gradu. Žao mi je i što niko ne dopunjava zgrade i ulice na Google Earth.
Alipašina džamija je spojena s Predsjedništvom. :D Inače, dobra stvar, dobra ideja. SARAJEVO FOR LIFE!