Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je prava adresa za proteste. Pravosuđe je rak rana našeg društva. Niko im ništa ne može. Advokatima država čak ne može ni fiskalne kase uvesti. Samo su efikasni kada treba donijeti odluku da se neki štrajk proglasi nelegalnim.
Čuj VELIKE MJERE SIGURNOSTI. Sigurno ih čuvaju da neće koji sendvič u tajnosti smazati.
mejre sigurnosti velike? jel to da ne pobjedu nekog ko u sud doalzi ?
"Jer narod zna".Rece Bakir Izmetbegovic i sjede u svog Audija A8,i ode po zenu Sebiju u Opcu bolnicu,koju joj je poklonio za 8.mart,a onda odose u dom pisaca na veceru sa zlatnim kasikama.
Lagano gubite od Litenstejna pa naPortugaliju u barazu
jos jedan dokaz da je bih drzava za bogate...
Kad bi bar jednom, kao u nekoj bajci, proradila savjest onima koji su odgovorni za sudbinu radnika, obespravljenih do te mjere da im jedino preostaje strajk gladju. Da vidimo jednog "uspjesnog" rukovodioca koji priznaje svoju krivicu i nesposobnost ili bar pokaze iskreno kajanje.
ej ovim sorom nikad blata nema ej samo sada i kad kisa pada.....
Stvarno je zalosno da ovo zasluze radnici giganta kao sto je Borac. Preduzece koje sistemski unistavano kako bi se obezvrijedilo i prodalo nekom podobnom tajkunu..
Mislim da ih je prodao njihov sindikat sa Fahricom Mujagic na celu,Sindikalci dobili novac da sute ,,i postigli dogovor da radnici nemaju nikakvo pravo ,,
Meni nije jasno sta ova raja strajka....benzin 2,5 km..eno pun grad auta..sve vise i vise..na kafu se ide autom...raja se oblaci bolje nego svabe u njemackoj...svako ima ajfon il neki drugi smartfon...vikendom puni klubovi diskoteke...preko radnih dana pune kafane..kafe,sokovi se ispijaju po vazdan...pune baste svuda...bolje je nego u svici...mozda i bolji vozni park..samo vidis bmw neke nabrijane,audije itd...sve iznad 50 000 eura po autu...a sve se nema kriza ovo ono
Makni se malo dalje od parlamenta BiH...
Imovina Borca koja je u Zenici prodata Robotu je prodata za milion i 50 hiljada KM, a prvobitna cijena je bila 4.5 miliona. Umjesto da se od toga plati radnicima, te pare su otišle na druge dugove, a radnici kao i uvijek zadnja rupa na svirali. Sramotno je sve ovo, ali za to su krivi oni koji su već poslije rata okrenuli Borac da krene nizbrdo.
E čuj uz velike mjere sigurnosti radnice počele štrajk... UZ VELIKE MJERE SIGURNOSTI!