Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kasnite samo dva danasa ovim dogadjajem...svaka cast ;)
HERA - hercegbosanska republikanska alternativa! Kako ovi nepismeni novinarčići izmišljaju nazive...
HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP....ITD
jurisicu neces dugo juda pic...ti mate...ina.
ZA Ha Be Odakle tebi pravo da tu nešto sudiš o tome ko piše a ko ne piše, i ko je koje nacionalnosti, jel?Vaš problem je taj da ne možete da shvatite da ima u Sarajevu i Posavini Hrvata i da to nikad neće biti poskok.info i ta sr... J to mišljenje i tvoje i nemojte da se pravite mangupi - znaš li pajdo? Dosta je više Vas i vašeg Čovića, koji Vas j u mozak i otima Vam pare a krijući se iza nacionalnog ponosa!
Što bi uvažavao mišljenje Hercegovaca iz HDZ koji ne uvažavaju mišljenje Hrvata Sarajeva Tuzle Banja Luke ili Bosanske Posavine.HDZ je prodao Hrvate sa manjinski teritorija i ostavio da izumru i nestanu.HDZ je 20 godina vodio pogrešnu i katastrofalnu politiku prema svome narodu koji više ne živi na večini teritorije Bosne i Hercegovine.Jedina prava alternativa za opstanak Hrvata u manjinskim djelovima Bosne i Hercegovine je HSP i Zvonko Jurišić koji se zalažu za povratak svojim domovima Hrvata iz cijele Bosne i Hercegovine.
Pa nece niko rec \"ja hocu etnicki cistu teritoriju \"na predizbornom skupu ili TV, normalno da nece. Al mi najbolje znamo sta znaci federalizacija u BIH. Odi fino u Banjaluku i nadji nekog da radi od Bosnjaka ili Hrvata u najnizoj administraciji -nema , odi fino U Čapljinu ili Grude i pokusaj naci Bošnjaka-nema. Al eto u Sarajevu , najocišćenijem gradu od svih : imas direktore pozorista, domova zdravlja , zdravsvenih ustava , profesora na fakultetima , direktora velikih firmi koji su Hrvati i Srbi. MOLIM TE STOGA NEMOJ O CISCENJU U SARAJEVU , pojma nemas , brukas se . Posavina nije nikakva podvala, vec stavka koja ceka da bude rjesena ko i sve drugo. Upravo takva politika bacanja pod tepih nekih stvari, a potenciranje nekih drugih juzrokuje sad ovu krizu, cuj federalizacija PIH!!!!!
To s Posavinom je čista podvala. Potraži malo i informiraj se o strukturi stanovnika u posavini po popisu iz 1991. 13%, kažeš i više od četvrtine. Tko vam je kriv kad ste većinom u gradovima. 13% ili manje svejedno, ali vlasništvo nad zemljom je drugo. Ovdje se isto radi o zamjeni teza. Federalizacija države da ali te jedinice neće i nesmiju biti etnički čiste niti to netko traži. U svakom slučaju i odnosu na popis iz 1991. najviše su etnički promjenjeni (da ne kažem očišćeni) Sarajevo i ono što je držala \"ABIH\" i RS.
nezgodno je to sa Hrvatima , jer realno oni fakat nisu glasali za predjednika kao sto je Komsic kojeg su izabrali velikim djelom Bosnjaci, a kako stvari stoje ostat ce bez vlasti iako je HDZ legitimno jedan od pobjednika izbora. Al realno, njih je 13% u BIH, i sva ta politika kojom oni hoce da dobiju haman vise od cetvrtine etnicki ciste teritorije je ipak preofiran dogovor sa srbima, koji podrzavajuci taj plan dobivaju imunitet za posavinu. Bas zbog toga konacno pametni Bošnjaci koriste svoj glasacki korpus da odgurnu Hrvate sa politicke scene. Ja smatram da se ne bi smjelo bas tako radikalno ici, ali u slucaju da se hrvatski stav ne omeksa onda svakako ! Ave Zlaya
Ako se ne varam bošnjaci su vikali izdajnici Radončiću i onom liku iz Stranke a BiH kad su išli na sastanak sa hrvatskim i srpskim blokom. Mada su čelnici ovih dviju stranaka daleko pošteniji, jer ne žele raditi koaliciju mimo stranaka koje su dobile najviše glasova u bošnjaka (SDP i SDA)
i to za komentar od 09.01.2011. u 20:12 Kakve to gluposti pišeš?! Mislim WTF?! Gdje si ti to čuo da Čović određuje tko je ili nije Hrvat?!?! Na čemu si ti?!? Čović govori ono što 90% hrvata u BiH misli. Naravno da svi Hrvati ne misle tako. No čovjek je dobio izbore i treba zastuapti svoje glasače. Tko si ti i bilo tko drugi da to negira i omalovažava?! Dosta je komunističkog jednounmlja i tiranije za izražavanje mišljenja.
Koliko vas se ovdje predstavlja kao sarajevski Hrvati pomislit će čovjek da su Hrvati većina u Sarajevu . :) No na stranu to što se Bošnjaci potpisivaju hrvatskim i srpskim imenima ovdje,ako takvih Hrvata i ima,njihovo mišljenje treba uvažiti ali nije relevantno,hrvatski narod je odlučio i to gotovo 90 % većinom.Ja nisam glasovao za Čovića,ali većina mog naroda jeste i Čovića zbog toga treba prihvatiti kao legitimnog predstavnika,glasao sam za koaliciju sa ovom spodobom Jurišićem a sada bi si prije odsjekao ruku nego zaokružio nešto što ima veze sa ovim izdajnikom.
Na jedom portalu :D Na Poskoku :D Za komentar broj 2 od sos: Ovdje se radi upravo suprotno. Slovu U se viče izdajico, a to isto slovo U koalira sa SDPom, i to isto slovo U \"Sarajevo\" brani. Sve u vidu Jurišića. Ovo je totalni obrat. Kako bi se ono reklo OMG, WTF :D
Ma kakva Hera..? To su Čovićevi mafijaši i kokošari...
Kažu da su vidjeli Božu Ljubića kako kupuje auto-sprej i daje nekoj djeci da šaraju po haustorima za 20 KM, jadno LJubiću jadno
samo da pomognem, IDETE U LEPOGLAVU...moze li ovako
HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP HSP...........ITD