Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SUTORINA IS BOSNIA AND HERZEGOVINA!
Sutorina je SRCE Bosne i Hercegovine!
RS je BiH! :p
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Ako nas ovi budu zastupali, ostat ćemo i bez Neuma
Nek ostanemo jarane moj,otvori oci ziv bio.Pogledaj nam zivote nemamo posla,nemamo kucu,nemamo porodicu.Kako jebeni Neum i Sutorina mogu da nam uljepsaju zivote kad nemamo ni para za put do najblizeg grada kamoli dalje?
oVAJ PRIJEDLOG MOGU DA OKAČE NA JADAC!
Ovo samo kod nas moze.TUGA GOLEMA!!!!!!!!!
Distrikt Sutorina !!! (vala nece ga dobiti ni RS)...ama drustvo nema od toga nista,ovdje se samo ratom granice mijenjaju,a ne bih reko da ce Montenegrinci dati nazad nasu Sutorinu cak ni vladiki Gligoriju, ma ne bi mu je dali ni da je sami sv. savo..a kad bi nesto uzio nazad od CG, radije bih priljucio Sandzak
E stvarno! Koja je to stoka od vlasti. Oni su napravili granice u kojima ce pljackati a za drzavu ih, ionako, nije briga. Hajde, valjda opametnimo pa ih povjesamo, za ukras na granicama.
davno prodato....nazalost.BOZE DRAGI ima li u BiH IJEDAN POLITICAR PATRIOTA sa bar malo muda da kaze bar jednom NE
Boze dragi zar ne bi trebao narod da odluči da li će dati ili nece Sutorinu?, a svi bi se izjasnili protiv toga da se da Crnoj Gori, ovi nasi politicari vode nas u propast, vec digli ruke od ovog dijela NAŠE ZEMLJE. Dati Sutorinu radi boljih dobrosusjedskih odnosa,pa ako to uradite ROKNITE SE NESPOSOBNI SNOBOVI! pa sto oni ne budu dobri pa nam daju,to je bolan izlaz na more,
ne brinite se sad ce Dodik to sve na sebe prepisat ako ne on onda Bakir
Danas su GROBARI Bosne i Hercegovine napravili PRVI KORAK ka IZDAJI teritorijaknog integriteta nase zemlje. Sljedeći korak se nalazi u zgradi Predsjedništva gdje o trećem koraku odlučuju Predsjednici, sva trojica. U slučaju njihove IZDAJE treci korak i konacni ka IZDAJI BiH je Dom naroda Parlamentarne skupštine. Ukoliko se ovi desi, SUTORINA ce biti PO PRVI PUT PRAVNO I LEGALNO POTPISOM PREDATA DRUGOJ DRZAVI, te ce to biti kraj za BiH. Sama pomisao na to dovoljno govori o tome KO VLADA OVOM ZEMLJOM!!! VLADAJU LJUDI KOJI BI TREBALI DA STITE ZEMLJU I NJEN INTEGRITET a oni ga ustvari PRODAJU, DIJELE, IZDAJU!!! OVO SU GLAVE PRVIH 10 IZDAJNIKA BiH! Vjekoslav Bevanda Zlatko Lagumdžija Sredoje Nović Mladen Ćavar Zekerijah Osmić Nikola Špirić Bariša Čolak Boris Tučić Damir Hadžić Damir Ljubić
""Dvije države na ovaj način, poštujući suverenitet i teritorijalni integritet, unapređuju bilateralne odnose, ispunjavaju obaveze preuzete Poveljom Ujedinjenih naroda i šalju pozitivnu poruku zemljama u regiji, evropskim i globalnim partnerima o spremnosti Bosne i Hercegovine i Crne Gore da sporazumno urede preostala otvorena pitanja", stoji u saopćenju. " Hoćete li jednom građanima BiH poslati pozitivnu poruku i pokazati da vam je stalo do Države i građana u njoj?! Velikodušno, nema šta! A pitam se da li bi tako dijelili vašu privatnu imovinu?!
Jos mi treba nekoliko hiljada stovatelja lika i djela Ratka Mladica i Radovana Karadzica u BiH. Sta ce nam more? Eto bicemo kao Svicarska, Luksembur i Austirja ako na 24 km dobijemo jos 5-7 km mora. A da oni nemaju nikako mora pa su uspjesne zemlje.Ovo bi samo povecalo tzv. RS i dobili bi jos jednu cetnicku tj. sutorinsku brigadu.
Ti si budala.
Osim ako nije sarkazam u pitanju,onda izvini.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ruka mu otpala ko potpiše.
Nikada se BIH nece odreci Sutorine
Neće ni vas škije niko ništa pitati
Ljeni Crbogorci nisu ni trebali dolaziti u Sarajevu po Sutorinu već su im je glupi Bosanci dali preko telefona.
Gorka istina :(
Što bi Neum ili Sutorinu? Come on Bosnia vote¨! Ako bi Neum opalite mi LAJK Ako hocete Sutorinu DISLAJK
Oboje je BiH.
Hrvatskoj pripojiti općine Neum i Ravno. Te općine nemaju normalnu poveznicu s ostatkom BIH, do njih se dolazi kozjim putevima. Ravno je u zaleđu Dubrovačke rivijere, Ivanica budući biser je svega par kilometara od Dubrovnika, Neum je povezaniji s Dubrovnikom nego bilo kojim drugim gradom u BIH a do njega se ide normalno preko Metkovica.
Nemoj bolan tako, pa to je bosnjacki grad, Bosnjaci katolici bolan tu zive :) Mujo rek'o :)