Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
što ne objaviste ovo ranije?
Da si vozio Giro di Sarajevo znao bi kako to funkcionise. Kada se dijele sokovi niko te ne pita jesi li vozio ili ne, samo se posluzis. Momci su to super organizovali i zaista sumnjam da ce ijedno dijete otici gladno i zedno. Svaka in cast!
nema djaba bombona
A kisa sad! hahha
Djeca koja sama ili u pratnji roditelja dođu u Vilsonovo šetalište, te uspješno odvezu planiranu rutu, bit će počašćena i slatkišima, sokovima i balonima... A ostala djeca neka gledaju, a mozda bi bolje bilo da i nedolaze..... WTF???