Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ono je bio još jedan pokušaj vrijeđanja inteligencije i pljuvanja običnog čovjeka od strane birokratske vlasti i SDP-a potpuno odvojenog od naroda, prvorazredni elitizam na djelu.
Hajde dobro je!
Bice dobro!
ajde neka su i njima omogucili da odbiju da li ce izdvajati sredstva ili ne, jer to je uostalom pravo svakog covjeka i on o svom novcu i treba da odlucuje. Kad vec ne odbijaju svima neka onda svi mogu pokazati svoj stav oko izdvajanja
Ma ja!
Posteno
Samo da kadar iz nacionalnih stranaka ne preuzme posao u svoje ruke,e onda ce umjesto da se izgradi ugozenim taj novac staviti na njihov racun..
Zna se gdje je novac od donacija poslje ratai u ratu isao, SDA I HDZ company, ali nadam se da oni nece imati nista s ovim novcem, i ne trebajui i ne treba im se dati da upravljaju s tim!
To je ono cega se svi boje, ne bez razloga, dobro su se oni obezbjedili od donacija koje su prije dolazile ... zna se za sta je ovaj novac i tu treba da bude i utrosen, a nadati se da oni nece umjesati svoje prste u to.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)