Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slika je federalnog doma, a riječ je o državnom domu..ispravi te to
Sto je vama Srbima pravoslavcima stalno nekakva krv na pameti? Nema potrebe ikakva krv da se daje za registraciju nika.
Brate Srbine islamske vjeroispovjesti, hoćemo li morati krv davati (krvna zrnca) prilikom registracije? Bolje odmah mijenjaj nik.
Mozda nebi bilo lose da se uvede registrovanje nikova ovdje na SA-x? Moj komentar je bio na garijev. Zato sam se ogranicio samo na pravoslavni fasizam. I da budem kratak i jasan pravoslavni fasizam postoji. Vjesto je utkan u ideju nekakvog \"Srbstva\". U pozadini tog srpstva je ideja sirenja politicke i ekonomske moci SPC. A do cega je to dovelo? Treba li da objasnjavam?
Da budrm malo jasniji; - kao Srbin ne podržavam nijedan oblik fašizma; - kao Srbin islamske vjeroispovjesti ne podržavam pravoslavni fašizam (preventivno, jer tako nešto ne postoji).
Hvalim te Boze! KONACNO. Jos samo dva Zakona pod hitno...Zakon o elektronskom potpisu i karticnom placanju. Pa da vise ne gledam ni Mehu, ni Ivu, ni Voju za salterima!
Kao Srbin ne podrzavam pravoslavni fasizam.
Za tebe je adresa box u prihvatilištu pasa lutalica te humano uspavljivanje injekcijom o budžetskom trošku. Potom zakopati što dublje u zemlju kao mjera prevencije kontaminacije.
Za muslimane je adresa prebivalista Turska ili Potocari. Trece nema!