Sjednica trajala više od 12 sati
46
Usvojen Zakon o izvršavanju budžeta Kantona Sarajevo
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OJ MAJKO SAD GLEDAM ONAJ RADELJAŠ I GAVRANKAPETANOVIĆ , SMANJUJU BOLESNICIMA RECEPTE (ZNAČI DA KREPAJU, ZATO ŠTO SU BOLESNI), A POVEĆAVAJU SEBI PRIMANJA NA UŠTRB BOLESNIKA. RADELJAŠ JEDNOSTAVNO OBJAŠNJAVA, KAO DA NEKO UZIMA INZULIN ŠTO MU JE ĆEJF. KAO DA JE NEKO NAMJERNO BOLESTAN ! PA TO NEMA DUŠE I SRCA OKORJELO U OHOLOSTI. DA BOG SAČUVA !
Ovi iz naše stranke ili su odlučili da ne idu više niz dlaku SDA ili da krenu njihovim stopama opstruatorske politike, sve su svemu jedna velika nula
RADELJAŠ JE NEPISMEN ČOVJEK.ON ODLUČUJE O NAŠIM ŽIVOTIMA.ŽALOSNO.GAVRANKAPETANOVIĆ JE DNO DNA.ŽALOSNO KO NAS ZASTUPA U SKUPŠTINI.
To ste usvojili, a gradonacelnika nikad. Kad se o budzetu radi, usvojite vi sve, jer nema paaar, ako nema budzeta.. m.a.m.u v.a.m. j.e.b.e.m! Da hoce rat izbit! al gradjanski,pa da pobijemo ove seljake sto nas u propast vode
Za ovog plaćenog komentatora, pošto vidim da si sam napisao 20 tak komentara;interesuje me koliko SDP placa po komentaru? Ako je bar marka i ja bih se ponudio pa može i jeftinije za početak. Imam čak i doradjene komentare za SDA Aliju i Bosnjake koji su jos uvredljiviji od ovih koje ti koristiš od izbora. PS moram li biti član SDP, javi mi molim te.
Narode ti si stoka i bolje ništa zaslužujete od ovih ljigavaca !!! Zato polako skapavaj do sutis
Ako želite da zarađujete preko interneta klikovima na reklame, registrujte se preko ovog linka i zaradite novac ! :) http://www.clixsense(.)com/? 5267895 ( Izbrisite zagradu kod .com )
http://www.klix.ba/vijesti/bih/hodzic-arijana-talovic-mi-je-davala-lazne-informacije/130327155/komentari#komentari
Ja sam mislio da je Brane pametan covjek. Nakon ovog veceras, duboko sam se zamislio. Kojovicu se ne cudim.
Kojovic i Crnogorac, protiv turaka u Sarajevu? Kakav li ce rezultat biti?
P.Kojovic upozno zenu u americi u sex sopu kad je kupovo mazu za zovegu.Ona sad radi u Sarajvu u Usaidu bez alata i zanata,i satro studira.
Drago mi je baš da naša stranka počela brojat krvna zrnca. A pomislio sam da su alternativa, al evo Kojiću drago mi je što ti glasa nisam dao i sugran sam da ga nikada nećete imati. Neka Srbi za tebe glasaju i daju ti nekakav nacionalni interes. Za mene ste mrtvi, a brojte krvna zrnca medju sobom. Nema šanse da vam dam svoj glas.
kad ce smjena vlade? hocemo nazad SDP.
toliko mjeseci građane ostavljate na cjedilu, proklet bio dan kada sam glas dao SDA
SDA je OPASNI UDAR NA SUVERENU DRZAVU RBIH-u i NJENE INSTITUCIJE A I BOSNJAKE !!! SDA moze samo sluziti i služio je NACISTICKIM I FASISTICKIM DIKTATORIMA. SDA JE SIMBOL PROPADANJA BOSNE I BOSNJAKAi RBIH-e