Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STO JE TO VIZA ?????? JE LI TO TREBA ZA PUTOVNICE ?????
@........... gdje u ustavu Bosne i Hercegovine postoji republika smrdska? USTAV je jedino konstuitivni-Daytonski sporazum je samo bio nacin zaustavljanja rata. Al ocito da to niko ne spominje.Treba o tome diskutovat s visikim predstavnikom Inzkom. Tuzit Rs-koja je rezultat etnickog ciscenja Bosnjaka-Muslimana i Katolika,trazit njeno normalno ukidanje s tim sto ce Bosna i Hercegvina imat jedan Palament, jednog Predsjednika,,jednu Policiju. To je jedina solucija koja bi samo bila pravedna i normalna jer Bi H ima svoj konstiutivni USTAV vec od 1992-ge godine.Fasisti iz Banja Luke se drze Daytona jer znaju da bez njega rs nebi postojala a i nece nadam se sto prije. BOSNA4EVER!
Pipo ne budi dosadan vise sa tim ukidanjem. Musliman sam haveru i zivim u Sa i nije mi jasno kako ti mislis to ukinuti? Ja sam za to nek se odcijepe i nek ide zajedno sa svojim Mladicem u 10000000 PM. Ne treba sa govnima dijeliti drzavu!!!
Kad citas ovo shvatas da oni u Banja Luci misle da su jedna drzava.Nema entiteskog glasanja,to ne postoji ni u jednoj normalnoj drzavi. Ukinut henocidnu tvorevinu rs sto prije da bi Bosna i Hercegovina funcionisala ko jedna normalne drzava. BOSNA4EVER!
glupani maloumni seljacki... sta vi usvajate mamu vam seljacku... ne znate jesti zatvorenih usta...