Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno, kod nas nije problem usvojiti zakon. Problem ga je provoditi.
Rat još traje. Jednom se mora završiti i znaće se pobjednik. Do tada, pušimo svi...
koji su to licemjeri, negiraju agresiju traže da se izgradi spomenik i žrtvi i agresoru i sad zakon o zabani genocida, fuj
"stranac" nam predlaze ovakav zakon, pored velikih muslimana iz SDA, a bogami i SDP-a
Ovi iz Vase stranke djele minuse jer ne vole istinu. Vi ste izdali radnike odnosno Denis Grac koji je svoju ruku rentirao i pokazao se kao pravi papak. Radnici slabo komentarisu na portalima ali dobro pamre izdaju Vase stranke kod glasanja o Zakonu o radu. Vi stavljajte minuse a mi ce mo pamtiti izdaju.
Neke je usvojen. Doci ce (uskoro) vrijeme da ce se isti provoditi. Strpljenja.
@Zilot za sad u Federaciji a sutra u cijeloj BiH... kakve veze BiH i Bosnjaci imaju sa Jasenovcem, zlocin koji su pocinili Hrvati nad Srbima u 2WW?(vracas se uporno u daleku proslost.) Zakon nisam analizirala a ti uzivaj u njegovom iscekivanju. :))
@Zilot Zao mi stradanje tvoje familije u Doboju i Sarajevu tokom 2 svjetskog rata, i ja takodje razumijem da je to glavni razlog tvog jako negativnog stava prema Bosnjacima. Vidis, nacin na koji je stradala moje familija u 2ww, ja sam slucajno otkrila setajuci (moje prezime je specificno) na nadgobnim plocama na partizanskom groblju, i tek tada dobila odgovor od oca da su oni poginuli boreci se u partizanima . Bosnjaci nisu vaspitani u mrznji, i ne zele da prihvate da su ih Srbi(iz RS-a )
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Denis Grac glasao za Zakon o radu, a Pedja Kojovic na Domu naroda protiv. Nasa stranka se prikljucila SDPu i DF u zahtjevu za ocjenu ustavnosti. E objasnite vi meni ko je ovdje lud ko zbunjen .
Denis Grac glasao za Zakon o radu, a Pedja Kojovic na Domu naroda protiv. Nasa stranka se prikljucila SDPu i DF u zahtjevu za ocjenu ustavnosti. E objasnite vi meni ko je ovdje lud ko zbunjen .
Interesanten ovaj novi tip politikusa: Dennis Gratz, Sebastian Kurz,...
Nek' ga usvoje u republici mrskoj
Jeli ovo zakon koji bi zabranjivao govoriti da je SDA odgovorna za genocid u Srebrenici?
molimvas da me od sutra zovete Supporter_BiH..............
a zaboravih reci, to je sve iz inata
Sta god da predlozis ne cu ti zaboraviti izdaju kod Zakona o radu. Tvoja ruka je bila prelomna i ti si je prodao. Ko jednom izda ponovit ce opet.
Da nije bilo njegovih amandmana taj zakon bi licio na ku*ac. I dok su SDP, DF, i tada fol opozicioni SBB napustili sjednicu, ovi su ostali da se bore sa vjetrenjacama i makar da predloze neke amandmane.
@drug_lenjin i sta je pisalo u amandmanu? Zarez umjesto tacke?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo Denise,zdravo razmisljanje,idemo ujediniti ljevicu da potamanimo ova nacionalna govna..