Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Divo Plehe-Harisa EL GRANDE SRBINA !!!!!!! Dali je sad posrednik pri zapošljavanju i uzimanju novaca kod uvaženog ex Direktora domova zdravlja Slobodana Trninića????? Pa ona sirovina od Fikreta Prevljaka što izrabljuje radnike u svojim ugostiteljskim objektima pa onaj propali novinar Bajram (zvonko) Marić. Majko mila ko sve se može kandidovati dođe mi da se i sam kandidujem ;))
vratite dugove pederi
Vidi vlasti! Propali umjetnici, propali sportisti. Da su šta vrijedili zaradili bi sebi za "mirnu starost i nebi se grebali preko grbače naroda u politici..i vojni penzioneri koji su dobro naplatili svoj patriotizam pa sada ne znaju šta će od sebe.Sve moj do mojega! I od ovih da očekujemo "bolji život"!
Imali smo šansu u oktobru, mi birali, mi trpimo, mi kakvi smo, oni dobri!
Ja ministara ja poslanika ja pedera majko mila..!!