Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...kako je sda namazana.. i onda ce se cuditi.. kmeee srbi uvijek nesto kontra.. a gledaj..na sve nacine im negiraju pravo
Sto nekome smeta da se odrzi referendum? Sta li bi to Bosnjacima bilo bolje da je RS za svoj dan izabrala 10 januar?
Referendumsko pitanje: da li nam odobravate da lapimo 20 miliona KM
Bosna suvereno vlada sportsim terenima kada su u pitanju porazi. Ljepota sportskog neznanja ogleda se i u tome da njeni "uspjesi" granice sa nemogućim!
Ne dao Bog nikom biti vama u kozi. Cijeli svoj bijedni zivot mrzite Bosnu i Hercegovinu, a ona je i dalje tu. Bila prije vas, a bit ce ako Bog da i poslije vas dugo jos nakon sto vase mizerne kosti struhnu u zemlji.
@dervo.finci ...iiiiiiiiii po ko zna koji put u svojoj mizerijama bogatoj istoriji, Bosna kreće u lov na NULA olimpijskih medalja!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
da se hoce pohapsit svi ratni zlocinci ratni profiteri i sadasnji pljackasi drzave sa svih strana meni bi praznik svaki dan bio
Bez obzira na odluku Ustavnog suda BiH, u cijim granicama i zive DEBILI DJIKANSKI, nastavice kao pravnu borbu! A ja GLUPE STOKE Boze dragi!
jest stoka glupa jahrane .....bitnije je šta kažu tri strana sudca i incko nego šta želi narod
Pridruzite se humanitarnoj akciji prikupljanja pomoci za commie-ja . Iskljucena mu je struja pa ne moze u internet. Ravnogorski pokret sa Pala je vec donirao 28 KM, pridruzite se akciji .
Kako da neko postuje odluku nizeg istavnog suda kad je drzavni ustavni sud rekao da nema 9. Januara. I kako sad da se postuje odluka ovog sutavnog suda. Ludnica
koga boli k.... šta je rekao muslimanski ustavni sud ?
Smrde u akciji, imaju neke nade u to da ce jos sta sitnog sicara izvuci. Mozete nas samo povuci za jedan veliki topli pa da se osjecate kao svoje prabake.