Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DA SMO MI SDPovci ČE.TNI.ČKI PUŠIK.U.R.C.I. I KUKAVICE TJ. PO.ČKI.CE KOJE NE SMIJU PISNUT NI ČETAMA NI UJAMA PA SE ISTRESAMO NA BOŠNJACIMA
Lagumdzja je IZDAJICA i C-ETNIK ! Prave Bosnjake i prave Hrvate lagumdzija i covic ce zauvjek izbrisati i IZ Federacije Bosne i Hercegovine ! LAGUMDZIJA I COVIC JEDINO RADE ZA VELIKU SRBIJU ! Kad ce hajvanima Bosnjacima Hrvatima to doci u glavu! U svakom slucaju LAGUMDZJA JE IZBACIO Bosnjake iz VLADE DRZAVE sad ih je ISTJERAO I IZ FEDERACIJE ! Nema vise nigdje Bosnjaka ni u jednim drzavnim institucijama i nevladnim organizacijama ! OVO SE NASTAVLJA S.A.N.U POLITIKA POKOLJA I NESTANKA Bosnjaka, jos mnogi NISU SHVATILI ali shvatit ce kad bude KASNO ! Od jucer Bosnjaci ko najveci broj gradjana od konstuiktivnih naroda u BIH-i imaju - MANJE GLASA I PRAVA OD "OSTALIH" u drzavi u kojoj zive i rade, ETO STA VAM DONESE SDP Bosnjaci !
poturica Budimir, istroseni Zlatkov kurton, donosi nekakve odluke ?! kome i kakve, kada se smmrad i poturcio za malo vlasti ali Bosnjama vise ne treba ...
Ima ovaj Budimir i dobrih i pametnih,steta sto hrvatski narod ne stoji iza njega jer vise je stitio i zastitio hrvatske interese ove dvije godine nego Hdz 22 godine.Pokazao je zube Sdp-u i kako se stiti ustav i zakon u drzavi.
papak koji pod raznim nadimcima ostavlja komentare, ovaj sead ja sarajevo itd. - napuši se k.u.r.c.a. p.i.č.k.o. nacikomunistička i promijeni malo stil da te ne provale baš svi odmah ;)
Budimirove rijeci su odavno izgubile tezinu
Naravno, zacudio bih se da je drugacije
sanjam dan kad ce biti smijenjen jer se pokazao kao vecina politicara koji samo gladaju svoj interes!!
Imao si manje od 1000 glasova,dakle nisi voljom naroda tu gdje jesi i ne lupaj bezveze
izeznadilo bi me da je nesto ustavno a da se tice budimira
Budimire i ti si prdn.uo u fenjer
Budimira treba smijeniti